Maia Outdoor - Ghete de drumeție și Bocanci de munte - Garmont - Mund - Bauer

GARMONT in Romania prin MaiaOutdoor Fondat în 1964 și distribuit în peste 35 de tari din intreaga lume, Garmont este un brand de încălțăminte de performanță pentru alpinism, drumeții și alte activități în aer liber. Voinţa de a face diferenţa, în domeniul încălţămintei pentru alpinism, motivează compania Garmont să fie mereu cu un pas în faţa competiţiei prin cercetarea şi utilizarea materialelor de ultimă oră, a tehnologiilor și inovațiilor de design pentru produs sale.

 • Citeste mai mult...

  Alege o pereche de bocanci Garmont®, concepută special pentru a completa anatomia naturală a piciorului, cu tehnologii inovatoare pentru confortul şi siguranţa specifice activităţii practicate în aer liber. Garmont oferă o gamă completă de încălțăminte pentru entuziaştii care vor să se bucure de munți și aer liber, indiferent de vreme sau de sezon, vârsta sau sex. Extinde-ţi orizontul (“Expand your world”) este sloganul celor de la Garmont®, aceasta transformă limitele dvs. în noi aventuri în aer liber. Mergi dincolo de limitele tale obişnuite şi profită de inovaţiile şi confortul pe care Garmont la creat pentru a ajuta să descoperă noile orizonturi ale lumii. Maia Outdoor este importator oficial pentru brandul Garmont. Testăm şi recomandăm întreaga gamă de încalţăminte outdoor a producatorului italian, idiferent de activitatea practicată în aer liber. Garmont


Sosetele MUND s-au nascut in muntii Sierra de la Demanda (Burgos, Spain). Fabrica este localizata in orasul Pradoluengo, care are o traditie in confectionarea materialelor textile de peste 400 de ani, "Produsele noastre imbina cunostintele cunostintele acumulate in generatii cu cele mai noi terhici si materiale aparute." Combinand experienţa vastă acumulată cu cele mai noi tehnologii din domeniu sosetele tehnice Mund ajung datorita sportivilor în absolut toate colţurile lumii de astăzi. Calitatea deosebită a materialelor folosite au făcut din sosetele Mund prima alegere pentru toti pasionatii de miscare outdoor.

 • Citeste mai mult...

  Munca specialistilor de la MUND consta in combinarea cercetarilor continue in domeniul fibrelor inteligente cu dezvoltarea unui design cat mai inovativ cu scopul de a oferi cele mai bune sosete montaniarzilor, sportivilor si atletilor. MUND sunt specialisti in sosete tehnice pentru munte, sosete pentru alergare sau sosete de bicicleta, sosete pentru vanatoare, sosete de schi sau sosete compresive care sunt vandute in mai mul de 50 de tari din intreaga lume. Noi credem cu tarie ca muntele si sportul trebuie sa fie accesibile tuturor si de aceea incercam sa oferim cele mai bune preturi la produsele noastre. "Noi vrem sa facilitam confortul si bunastarea tuturor celor care traiesc prin sport si munte asa cum o facem noi"

  sosete lana merino sosete termice mund

Articolele de la 1 la 24 din 51 in total

pe pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Articolele de la 1 la 24 din 51 in total

pe pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3