Cadouri pentru ea

Cadouri pentru el

Maia Outdoor - Ghete de drumeție și Bocanci de munte - Garmont - Bauer - OCUN - CEP

GARMONT in Romania prin MaiaOutdoor Fondat în 1964 și distribuit în peste 35 de tari din intreaga lume, Garmont este un brand de încălțăminte de performanță pentru alpinism, drumeții și alte activități în aer liber. Voinţa de a face diferenţa, în domeniul încălţămintei pentru alpinism, motivează compania Garmont să fie mereu cu un pas în faţa competiţiei prin cercetarea şi utilizarea materialelor de ultimă oră, a tehnologiilor și inovațiilor de design pentru produs sale.

  • Citeste mai mult...

    Alege o pereche de bocanci Garmont®, concepută special pentru a completa anatomia naturală a piciorului, cu tehnologii inovatoare pentru confortul şi siguranţa specifice activităţii practicate în aer liber. Garmont oferă o gamă completă de încălțăminte pentru entuziaştii care vor să se bucure de munți și aer liber, indiferent de vreme sau de sezon, vârsta sau sex. Extinde-ţi orizontul (“Expand your world”) este sloganul celor de la Garmont®, aceasta transformă limitele dvs. în noi aventuri în aer liber. Mergi dincolo de limitele tale obişnuite şi profită de inovaţiile şi confortul pe care Garmont la creat pentru a ajuta să descoperă noile orizonturi ale lumii. Maia Outdoor este importator oficial pentru brandul Garmont. Testăm şi recomandăm întreaga gamă de încalţăminte outdoor a producatorului italian, idiferent de activitatea practicată în aer liber. Garmont


POVESTEA CEP

 

Calea spre succes

În spatele fiecărui produs de succes se află ani de dezvoltare, o respirație lungă și mai ales o viziune. În cazul nostru, efectul compresiei medicale îi ajută și pe sportivi. Dar cum se transferă tehnologia într-un produs sportiv? Baza succesului CEP este societatea-mamă medi. Din 1951, el produce produse de înaltă calitate de compresie medicală la site-ul Bayreuth. Prima măsură: tinkering. A fost nevoie de nouă luni pentru ca mașinile de tricotat medicale să fie ajustate pentru a îndeplini toate cerințele de producție. Un picior căptușit, care funcționează ca o șosete sportivă, menținând în același timp profilul exact de presiune al unei cuști medicale. Atleții au testat produsele din nou și din nou la maxim.

2007cep alergare20102011 05

Cu primul produs finit, a apărut a doua întrebare: cum obținem ciorapii pe piciorul atletului? Nu au existat contacte în magazinul de sport. Rețeaua de vânzări trebuia să fie complet înființată. La ISPO 2007, CEP a prezentat experților pentru prima dată "sortimentul", care inițial a constat într-o singură rulare și o șosete de schi. La acea vreme, rochia pentru picioare era încă considerată destul de ciudată pentru mulți. Comercianții au reacționat sceptic: "Pentru 50 de euro vând un pantof, dar nu o pereche de ciorapi". Vânzătorii trebuiau să-i placă expresiile precum "Pot să o fac doar fără suport de stocare".

 

20132015 1620162017

 

Articolele de la 1 la 24 din 48 in total

pe pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Articolele de la 1 la 24 din 48 in total

pe pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2