Fenix BC30R - t 2017

în stoc
SKU
adv-ADV-356
Brand
Fenix
650,00 RON

Lanterna REÎNCĂRCABILĂ USB pentru Bicicletă model Fenix BC30R - Ediție 2017 folosește tehnologia "display digital OLED" pentru a crește siguranța și confortul conferit de cunoașterea exactă și permanentă a puterii rămasă în baterie.


Este echipată cu 2 LED-uri Cree XM-L2 (U2) - lumină alb-neutră, emite o putere maximă de 1800 lumeni și este prevăzută cu binecunoscutul Sistem de Iluminare în Două Puncte (Dual Distance Beam System).
Afișajul OLED ne permite să verificăm cu acuratețe perioada de iluminare pentru fiecare din treptele de intensitate și procentajul de încarcare al bateriei - detaliu absolut necesar cicliștilor, care nu au nevoie doar de o lumină foarte bună ci și de o corectă informare legată de autonomie.


Indiferent dacă ne referim la ciclism montan sau călătorii urbane, atuurile acestei lanterne: bateria integrată reîncărcabilă, comutatorul cu design îmbunătățit și modernizat sau carcasa integrală din metal pentru o mai bună disipare a căldurii acumulate, permit acestui model versatil să vă lumineze în mod sigur și eficient traseele.

Mai multe informaţii
CuloareLila
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsFenix BC30R - t 2017
Rating-ul dumneavoastră