Curea Pinewood Canvas

Lipsa stoc
SKU
Curea Pinewood Canvas 9199
Brand
Pinewood
Pinewood
Cureaua Pinewood este rezistenta, usoara si confortabila, putand fi adaptata tuturor conformatiilor.

Cureaua Pinewood Canvas este conceputa pentru orice tip de vanatoare, putand fi insa un accesoriu util pentru cei care practica pescuitul si alte activitati desfasurate în natura. Este rezistenta, usoara si confortabila, putand fi adaptata tuturor conformatiilor.

Este prevazuta cu  catarama metalica, cu logo Pinewood

Caracteristici si beneficii curea Pinewood Canvas:

  • Lungime: 120 cm
  • Latime: 4 cm
  • Material: 100% Cotton Canvas
  • Culori: erde oliv, bej, negru
  • Niveluri diferite de reglare. Cureaua poate fi scurtata.
  • Catarama din metal cu logo Pinewood

Pinewood® AB este unul din liderii nordici pentru imbracaminte si accesorii dedicate persoanelor active implicate in activitati precum vanatoare, pescuit sau drumetii.

Brand-ul a fost autentificat ca marca inregistrata in 1997 dar istoria sa porneste la inceputul anilor `90 ca o mica afacere de familie intr-un garaj. Productia a inceput la o scara mica iar pe masura cererii si a proverbului suedez “Hurry slowly” (Grabeste-te incet) compania a crescut ajungand astazi la o colectie vasta de imbracaminte, din cap pana in picioare pentru adulti (barbati si femei) dar si game pentru copii.

Scopul lor este acela de a oferi o gama variata de articole si accesorii pentru vanatoare si pescuit la un raport calitate-pret excelent. Compania este una in crestere si axata pe extindere la nivel European si mondial, dar isi pastreaza insa atentia catre client si cerintele permanente ale acestuia.

Produsele Pinewood® sunt recunoscute pentru calitate superioara, functionalitate, confort si design.

0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCurea Pinewood Canvas
Rating-ul dumneavoastră