Cort 3 persoane

Cort 3 persoane Vango, Zajo, Marmot, Pinguin la Maia Outdoor, impreuna cu o gama variata de produse complementare si accesorii pentru camping: saci de dormit, saltele/izopren, bucatarie de camping, surse de lumina, ...

Articolele de la 1 la 10 din 21 in total

pe pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Cort 3 persoane Zajo Norsk 3 Neo

  1 Parere(i)

  Cortul Zajo Norsk 3 Neo este varianta pentru 3 persoane a modelului Norsk 2. Datorita tehnologiei RainXpert si a cusaturilor lipite, cortul este protejat de apa si mentine un confort termic sporit. Modelul de cort 3 persoane Zajo Norsk 3 Neo are 2 intrari, 2 folii si impermeabilitate mare. 

  Vezi mai mult
  595 lei
  precomandă

 • Cort Pinguin Summit 3

  Cortul Pinguin Summit 3 este un cort spatios, usor dar stabil in conditii de vant. Este inclus in gama cortuilor Ultralight, realizate din materale usoare pentru a pastra o greutate cat mai mica. Este vaianta pentru 3 persoane a modelului Summit 2 si este perfect pentru cei ce practica hiking, drumeti montane si expediti.

  Vezi mai mult
  1.224 lei
  precomandă

 • Cort Pinguin Gemini 210

  Cortul Pinguin Gemini 210 este un model din gama Ultralight gama axata pe utilizarea materialelor usoare dar rezistente si pastrarea greutatii cat mai reduse. La acest cort exista cate un antreu spatios si cate o intrare pe fiecare parte. Structura cortului, testata in conditii dificilei are o rigiditate capabila sa faca fata intemperiilor si sa asigure cortului protectie impotriva apei.

  Vezi mai mult
  1.082 lei

 • Cort Pinguin Tornado 3

  Cortul Pinguin Tornado 3 perfect pentru drumetii montane sau camping. In acest cort pot incapea confortabil 3-4 persoane iar cele doua antreuri sunt perfecte pentru depozitarea bagajelor.

  Vezi mai mult
  917 lei

 • Cort Pinguin Bora 3

  Cortul Pinguin Bora 3 este inclus in categoria corturilor pentru trekking sau camping si este recomandat in orice sezon, chiar si pe zapada. Modelul Bora 3 are o capacitate de 3 persoane dar poate gazdui, in caz de necesitate si 4 persoane. Vezi mai mult

  739 lei

 • Cort Pinguin Campus 3 Duralu

  Cortul Pinguin Campus 3 Duralu este un model spatios perfect pentru trekking sau camping, pentru familii sau grupuri de 3 persoane.

  Vezi mai mult
  1.358 lei

 • Cort Pinguin Campus 3

  1 Parere(i)

  Cortul Pinguin Campus 3 este un model spatios perfect pentru trekking sau camping, pentru familii sau grupuri de 3 persoane.

  Vezi mai mult
  1.104 lei

 • Cort Pinguin Aero 3

  Cortul Pinguin Aero 3, inclus in categoria corturilor ultralight este realizat din materiale usoare dar rezistente. Este alegerea perfecta pentru cei ce isi doresc un cort usor, durabil si de calittate superioara. Modelul Aero 3 are forma de dom, 2 intrari si 2 antree si o suprafata desfasurata de cca 3.5 m2. 

  Vezi mai mult
  1.380 lei
  precomandă

 • Cort Pinguin Horizon

  1 Parere(i)

  MaiaOutdoor.ro va recomanda produsul Cort Pinguin Horizon. Este un model din seria Outdoor ideal pentru cei ce isi dorescun cort spatios, cu loc pentru bagaje dar care sa fie montat usor. Vezi mai mult

  678 lei

 • Cort Pinguin Serac

  Cortul Pinguin Serac este un model destinat drumetiilor montane facand parte din gama Outdoor. Are o structura tip dom, autoportanta fiind usor de montat dar si de transportat pe rucsac.

  Vezi mai mult
  539 lei

Articolele de la 1 la 10 din 21 in total

pe pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3