Cort 1-2 persoane

Cort 1-2 persoane, cu greutate redusă și dimensiuni compacte, ușor de transportat, potrivit pentru ture rapide sau ture cu echipament ușor. Alături de sacul de dormit și saltea/izopren, alegerea modelului potrivit de cort 1-2 persoane contribuie la confortul iesirilor voastre.

4 Articol(e)

pe pagina

 • Cort Pinguin Summit 2

  Cortul Pinguin Summit 2 este un cort spatios, usor dar stabil in conditii de vant. Este inclus in gama cortuilor Ultralight, realizate din materale usoare pentru a pastra o greutate cat mai mica. Este perfect pentru cei ce practica hiking, drumeti montane si expediti.

  Vezi mai mult
  1.122 lei

 • Cort Pinguin Gemini 150

  Pinguin Gemini 150 este un model din gama corturilor Ultralight si este cel mai de succes model al celor de la Pinguin. Fiecare persoana dispune de antreu spatios si intrare proprie. Structura cortului, testata in multiple ocazii are o rigiditate capabila sa faca fata condiiilor meteo dificile si sa asigure cortului protectie impotriva apei.

  Vezi mai mult
  980 lei
  precomandă

 • Cort Pinguin Gemini 150 Extreme

  Pinguin Cort Gemini 150 Extreme - Cort din seria extrema versiunea ajustata la conditii de vreme aspra a modelului Gemini 150.- produs recomandat de Maia Outdoor

  Vezi mai mult
 • Refugiu Trekmates Mountain S

  Trekmates Refugiu Mountain S - Refugiul pentu situatii extreme.Va protejeaza de furtuna,totodata captureaza caldura emanata de corpul utilizatorilor,prevenind astfel hipotermia in cazuri extreme.- produs recomandat de Maia Outdoor Vezi mai mult
  196 lei

4 Articol(e)

pe pagina