Vango

Cort 4 persoane Vango Alpha 400

Cort 4 persoane Vango Alpha 400 – este un model spatios pentru 4 persoane si bagajele lor. Structura interioara este practica, prevazuta cu buzunare interioare multiple pentru depozitarea lucrurilor personale, cu accesorii pentru sursa de lumina.

...afla mai multe
Cod produs: TEMALPHA AA8173
Cumparand acest produs acumulezi 610 puncte bonus. (pretul include TVA)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Pret normal: 680 lei

Pret Redus 610 lei

Descriere Produs

Cort 4 persoane Vango Alpha 400 

Cort Vango Alpha 400 – este un model spatios pentru 4 persoane si bagajele lor. Structura interioara este practica, prevazuta cu buzunare interioare multiple pentru depozitarea lucrurilor personale, cu accesorii pentru sursa de lumina. Materialul interior asigura respirabilitate si confort, iar ferestrele antreului sunt de dimensiuni mari din PVC

Cort Vango Alpha 400 - 4 persoane - caracteristici:

 • Cortul interior bine ventilat – previne formarea condensului
 • Ferestre luminoase – din PVC
 • Material exterior: Protex® 70 3000 Polyester – cu rezistenta sporita la apa (3.000 mm)
 • Material interior: 190T Polyester respirabil (material impermeabil, ignifug)
 • Folie podea: Polyethylene 10 000 HH (material ignifug)
 • Armatura: bete PowerFlex® din fibra de sticla
 • Buznare interioare pentru organizare
 • Elemente de viziilitate
 • Cusaturi lipite – pentru o protectie sporita la apa
 • Usa cortului interior are plasa contra insectelor si asigura o ventilatie ridicata
 • Antreu spatios cu forma arcuita
 • Greutate 5.1 kg
 • Dimensiune cort 210 X 240 X 135 cm
 • Dimensiune pachet 55 X 19 cm
 • Model testat in conditii meteo dificile si recomandat de Scout Association

Toate corturile VANGO sunt testate in cadrul unui centru de testare certificat, pentru a avea certitudinea ca acestea vor rezista la cele mai extreme conditii meteorologice. Materialele din care sunt fabricate corturile VANGO sunt materiale ignifuge ce au capacitatea de a incetini arderea, conform standardului CPAI-84. Astfel, daca din greseala scapati o sursa de foc pe el materialul va arde numai in acel loc, fara ca flacara sa continue sa arda si sa se raspandeasca.

Pareri clienti (2)

Titlu reviewComentariul este facut de Ana
Evaluare
Livrare rapida....toata stima personalului pentru promptitudine si ajutor.Instructiuni utilizare si fisa tehnica in romana.....Va multumesc!!! (Pus la data 22.11.2018)
Titlu reviewComentariul este facut de Andi Ristoiu
Evaluare
Produs de calitate conform specificatiilor spatios si totusi compact. Livrare rapida. Recomand cu caldura magazinul Maia. (Pus la data 04.08.2018)

Spune opinia ta

Iti spui parerea despre: Cort 4 persoane Vango Alpha 400

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Politica de returnare

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din Piatra Neamț. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de retur. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la magazinului din Piatra Neamț, împreună cu copia după factură și formularul de retur. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de retur, și trimite coletul la magazinului din Piatra NeamțVa rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații.

 Sfaturi de întreținere echipament montan | Descarcă formularul de retur | Descarcă Certificatul de garanție

Sfaturi utile pentru a întreține și utiliza corect un echipament outdoor

Pentru a mări durata de viață a echipamentului tău (îmbrăcăminte, încălțăminte, corturi, bețe de trekking sau skiuri) este foarte importantă etapa de întreținere. Trebuie să urmărești aceste câteva sfaturi utile pentru menținerea echipamentului într-o stare bună timp îndelungat profitând astfel cât mai mult timp de echipamentul tau de munte si putând să-l utilizezi la adevaratul nivel al caracteristicilor și proprietăților lui.

Indiferent de tipul de material tehnic din care este fabricat articolul pe care tocmai l-ai achizitionat de la MaiaOutdoor.ro există o serie de sfaturi general aplicabile, care te vor ajuta să prelungești durata lui de viata.

Astfel:

Citeste cu atenție instructiunile de întretinere specificate de producător. Acestea se regăsesc pe eticheta sau în interiorul articolului. Fiecare producător oferă pe eticheta produsului indicatiile de baza necesare întreținerii produselor precum și semne de avertizare sau interzicere a unor procedee sau etape, care pot conduce la o deteriorare vizibilă instantaneu sau în timp.

Respecta instrucțiunile specificate de producator (chiar dacă pot fi diferite de cele din acest ghid) asigurând în acest fel păstrarea garanției oferite. Producătorul este cel care cunoaște cel mai bine materialul produsului.

Curăță produsul doar cu detergenți speciali destinați unor astfel de echipamente. Petele de grăsime se vor îndeparta imediat (în special de pe materialele sintetice) cu ajutorul soluțiilor speciale de curățare și cu apă călduța (dacă producatorul permite) sau rece. NU FOLOSI CLOR! Nu utiliza detergent normal, clor sau balsamuri de rufe, aceste substanțe putând degrada membrana și conduce la pierderea impermeabilității și a respirabilității.

Impermeabilizează și revigorează echipamentul cu ajutorul soluțiilor de impermeabilizare

Depoziteaza echipamentul (fie el cort, sac de dormit sau rucsac) în locuri lipsite de umiditate și căldură excesivă. Asigura-te că sunt curățate și uscate înainte de depozitare. Astfel vei evita degradarea materialului. Păstrează articolele departe de foc sau caldură intensă – cele sintetice se pot topi!

Pentru spălare și impermeabilizare MaiaOutdoor.ro recomandă produsele Nikwax, brand de origine din Marea Britanie, adresându-se fiecarui tip de echipament și putând fi folosite atat pe materiale sintetice, cât și pe fibre naturale, conform instrucțiunilor.

Produse cu preturi reduse