Colanti alergare CEP Active + Dama

Epuizat din stoc
SKU
W6F11D
Brand
CEP

Colantii alergare CEP Active+ Dama sunt special croiti pentru dama si protejeaza articulatiile si muschii, se muleaza bine pe corp si sunt recomandati pentru alergare, fitness, Trail Running sau Ultra Trails.

Colanti alergare CEP Active + Dama

Colantii pentru alergare CEP Active + sunt special croiti pentru dama si sunt recomandati pentru a fi purtati sub echipamentul clasic. Colantii Active+ stau la baza performantei si asigura, datorita compresiei, un aport de energie, stimulare dar si stabilitate muschilor limitand riscurile accidentarilor. Banda elastica din talie, cusaturile plate si materialele usoare si respirabile garanteaza o potrivire perfecta si un confort sporit.

Colantii alergare CEP Active+ Dama protejeaza articulatiile si muschii, se muleaza bine pe corp si sunt recomandati pentru alergare, fitness, Trail Running sau Ultra Trails.

Colanti alergare CEP Active+ Dama – detalii:

  • Materiale: 80 % poliamida, 20 % elastan
  • Material usor si respirabil
  • Se muleaza bine pe corp
  • Zone de compresie medie pentru aport de energie dar si recuperare rapida
  • Cusaturi plate, ce nu ierita pielea si asigura confort si suport
  • Protejeaza articulatiile si muschii sub echipament
  • Greutate redusa

CEP Sports ofera articole tehnice-functionale de calitate superioara, produse in Germania si destinate alergarii, alergarii montane, fitness-ului, ciclismului, fotbalului sau alte activitati outdoor. Istoria producatorului este legata de articolele de compresie cu rol medicinal si de recuperare inca din 1951. Ramura sport a prins contur in 2007 si a fost dezvoltata impreuna cu atleti. Compania produce colanti, tricouri, sosete de compresie si maneci de compresie dar si articole de recuperare. Permenanta cerectare si inovatiile stau la baza produselor CEP fiind si motto-ul producatorului “Intelligent sportswear for every athlete”.

0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsColanti alergare CEP Active + Dama
Rating-ul dumneavoastră