Casca Uvex X-Ride Motion Air

Lipsa stoc
SKU
Casca Uvex X-Ride Motion Air
440,00 RON

Casca de ski/snowboard Uvex X-Ride Motion Air este prevazuta cu un sistem care permite ajustarea individuala a marimii prin simpla apasare a unui buton, in functie de circumferinta capului.

Casca de ski/snowboard Uvex X-Ride Motion Air este prevazuta cu un sistem care permite ajustarea individuala a marimii prin simpla apasare a unui buton, in functie de circumferinta capului. Casca are inchidere monomatica si dispune de un sistem de ventilatie complex cu ajutorul caruia se poate regla intensitatea de ventilare. Interiorul casti este tratat anti alergic avand posibilitatea de a fi spalat, iar prinderea ochelarilor de ski/snowboard se face cu ajutorul unui sistem integrat. Cascapentru ski/snowboard este una dintre cele mai importante accesorii ale echipamentelor de ski/snowboard. Casca de ski/snowboard protejeaza capul in cazul caderilor, prevenind astfel accidentele nedorite.

Caracteristici casca Uvex X-Ride Motion Air:

  • sistem de ventilatii complex cu posibilitate de reglare a intensitatii de ventilare
  • sistem de prindere a ochelarului de schi integrat
  • inchidere monomatica
  • interiorul este lavabil si tratat anti alergic
  • sistem de ajustare individuala a marimii in functie de circumferinta capului prin simpla apasare a unui buton
  • greutate 490g
  • marimi disponibile: L si XL

Uvex are o traditie de peste 80 de ani, firma fiind infintata in 1926 de catre Philipp M. Winter sub numele de "Optical Ind. Instituion" in orasul Furth Germania. Tehnologia, inovatia si traditia fac din Uvex un lider recunoscut in domeniul echipamentelor de protectie din intreaga lume

0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCasca Uvex X-Ride Motion Air
Rating-ul dumneavoastră