Butelie gaz Primus LP PowerGas 450g (cu valva)

Lipsa stoc
SKU
Butelie gaz Primus LP PowerGas 450g (cu valva)
Brand
40,00 RON
MaiaOutdoor.ro va recomanda produsul Butelie gaz Primus LP PowerGas 450g (cu valva)

Butelia de gaz Primus LP PowerGas 450g este compatibila cu majoritatea arzatoarelor cu filet asigurand gaz pentru ture de mai multe zile. Are un amestec format din 50% butan, 25% propan, 25% izobutan fiind recomandata pentru 4 anotimpuri. Este prevazuta cu valva clasica si filet standard universal.

Caracteristici butelie de gaz Primus LP PowerGas 450g:

Mixtura din 50% butan, 25% propan, 25% izobutan ii confera capacitatea de a functiona si la temperaturi mai joase, astfel intra in categoria buteliilor de 4 sezoane (4 Season Mix)
Se monteaza prin insurubare
Poate fi cuplata si decuplata la/de arzator de cate ori este nevoie
Cartusele sunt echipate cu valva standard de siguranta
Sunt compatibile cu majoritatea tipurilor de arzatoare pentru butelii cu filet: Primus, Pinguin, MSR, Vaude, AceCamp, HappyOutdoor, goSystem
Conform celor de la Primus, folosind arzatoare Primus, o butelie ajunge pentru 2.5-5.2 ore de functionare, respectiv pentru fierberea a circa 28-30L de apa
Greutate totala: 645 g
Dimensiuni: 108* 137 mm

Inca de la inceputurile sale, mai mult de un secol în urma, Primus s-a remarcat prin articole pentru gatit, iluminat si incalzire. Roald Amundsen a avut o soba Primus, cand ajuns la Polul Sud, la 14 decembrie 1911, iar Sir Edmund Hillary si Tenzing Norgay au folosit un Primus cand au ajuns pe Everest la 29 mai 1953. Astfel, indiferent daca vrei sa gatesti la Polul Nord sau doar in camping, poti conta pe Primus.

Mai multe informaţii
CuloareNegru
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsButelie gaz Primus LP PowerGas 450g (cu valva)
Rating-ul dumneavoastră