Bocanci Lomer Tukson MTX

In stoc
SKU
mrm-6997-c
Brand
Lomer
De la 431,00 RON

Lomer Tukson MTX sunt bocanci clasici de munte, ideali pentru cei care doresc un echilibru intre confort, performanta si pret.

Bocanci Lomer Tukson MTX

Bocancii Tukson MTX sunt bocanci clasici de munte, ideali pentru cei care doresc un echilibru intre confort, performanta si pret. Sunt fabricati in intregime din piele cerata. Un aspect important in fabricarea bocancilor este rezistenta la apa si respirabilitatea. Aceste cerinte sunt indeplinite de memebrana Mer-tex, care asigura aerisirea naturala a picioarelor, dar nu lasa apa sa se infiltreze in interior. Astfel asigura picioare uscate si mediu confortabil pe tot parcursul utilizarii.

Prin tehnologia de fabricatie, care presupune lipirea componentelor, se abordeaza anatomia picioarelor, rezultand bocanci confortabili inca de la prima utilizare si cu durata de viata lunga. Pentru confort, stabilitate si aderenta, talpa bocancilor sunt construite din mai multe straturi. Stratul inferior il constituie talpa din cauciuc Vibram, usor, stabil si aderent. Talpa inserata a bocancilor de munte, Nylon Antitorsion 3 mm, au rolul de a amortiza socurile in timpul mersului. Stratul superior este brantul, care este conceput din spuma moale invelita cu textil.

Caracteristici bocanci Lomer Tukson MTX

  • Material exterior: Piele cerata
  • Membrana interioara: Mer-tex
  • Brant: Soft Foam/Textile
  • Talpa: Vibram
  • Rigiditate talpa: Flexibila
  • Greutate: 560 grame
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBocanci Lomer Tukson MTX
Rating-ul dumneavoastră