Bluza de corp Ortovox Merino 120 Comp Light Dama

In stoc
SKU
Merino 120 Comp Light Dama
Brand
De la 339,00 RON

Bluza de corp Ortovox Merino 120 Comp Light Dama foarte usoara, tehnica si respirabila, cu maneca lunga, pentru activitati alpine intense.

Bluza de corp Ortovox Merino 120 Comp Light foarte usoara, tehnica si respirabila, cu maneca lunga, pentru activitati alpine intense.

Pentru a succeda binecunoscutul 230 MERINO COMPETITION, ORTOVOX a dezvoltat linia 120 MERINO COMPETITION pentru sporturi de acțiune intensa, atât vara, cât și iarna. Compusă dintr-o proporție mare de lână merino, această linie este acum și mai ușoară!

Ceea ce face ca 120 COMP să fie atât de deosebit este faptul că este produs utilizând o tehnică de tricotat circulară aproape în întregime fără cusaturi, astfel încât diferite rezistențe materiale pot fi utilizate în diferite zone. O structură striata realizată din 120 g/m² lana MERINO conferă elasticitate si o libertate maximă de mișcare, în timp ce o structură de plasă deosebit de respirabilă asigură o circulație optimă a aerului în zonele corpului care generează cea mai mare căldură. Această tehnică de cartografiere a corpului, în care sunt utilizate diferite structuri de tricotat în anumite zone, asigură o ventilație maximă.

Mai mult decât atât, datorită potrivirii sale strânse, bluza 120 COMP este foarte elastică, foarte respirabilă și cu uscare rapidă, dar in acelasi timp durabilă. Fibrele de lana merino cu diametrul de 16,5 microni se simt la fel de confortabile și moi ca un al doilea strat de piele. Lâna merino reglează în mod natural umiditatea și temperatura și neutralizează mirosurile urâte.

Caracteristici bluza de corp Ortovox Merino 120 Comp Light Dama:

  • Material: 70% Merino (OWP-Merino) 30% poliamida
  • Merino pe piele
  • Greutatematerial: 120 gr/mp
  • Respirabila si Uscare rapidă
  • Elastic
  • Tehnologie Merino Bodymapping
  • Fabricat în Europa
  • Diametru fin al fibrei de 16,5 microni
  • Greutate produs: 94gr

Din 1995, lana merino a fost o parte integrantă a liniei de imbracaminte mountainwear ORTOVOX. Lâna merino provine de la oi fericit crescute etic în ferme monitorizate. Lana este natural ecologică și, prin urmare, este foarte durabilă. Datorită fibrelor cu diametru mic din firele sale fine de lână, aceasta se simte extrem de moale și confortabilă pe piele. În plus față de confort, lâna merino oferă, de asemenea, un climat ideal pentru corp, reglând atât umiditatea, cât și temperatura. De asemenea, este ușor de îngrijit și, datorită efectului său antibacterian, neutralizează mirosurile.

 

 
 
 
 
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBluza de corp Ortovox Merino 120 Comp Light Dama
Rating-ul dumneavoastră