Vango Banshee 200 – un model de top pentru orice tip de activitate ți-ai planificat outdoor.

Cort Vango Banshee 200
Cort Vango Banshee 200

Îți dorești un cort potrivit pentru ture prelungite de trekking sau doar pentru o drumeție de week-end în doi? Un model care să îl poți lua pe munte în condiții mai aspre dar care să fie la fel de practic și într-o vacanță pe litoral? Le ai pe toate în cortul Vango Banshee 200 – un model din gama trekking recomandat pentru 2 persoane.

Totul e ușor

 

Cort Vango Banshee 200
Banshee 200 – usor si compact

Ușurința este cea care caracterizează acest cort – atât la greutate cât și la utilizare. Cu doar 2.37 kg cu toate accesoriile incluse Vango Banshee 200 este perfect atunci când pornești la pas cu tot bagajul în spate. Modelul vine și cu o husa de compresie care te va ajuta să minimizezi volumul și să transporți cortul într-un rucsac de tură.

Pentru ancorare ai bete pe culori diferite ce vin cu unghiurile pre-formate astfel încât nu ai cum să le incurci sau monta greșit. De asemenea poți uni folia interioară cu cea exterioara după prima utilizare și ridica cortul dintr-o singură mișcare. în turele următoare. Ca timp total de ridicare Vango a cronometrat 7 minute și chiar dacă ești începător nu ar trebui să îți ia mai mult de 10-12 min. Ușor!

Confort la superlativ

 

Cort Vango Banshee 200
Cort cu 2 intrari

Gama Banshee de la Vango a fost îmbunătățită oferind acum modele cu o siluetă mai joasă, cu o rezistență mult mai mare la vânt și ploaie, două intrări dar și zonă pentru bagaje sau pregătirea mesei. Materialele cortului sunt rezistente la abraziune, ignifuge și impermeabile. De asemenea interiorul este unul respirabil, reducând astfel apariția condensului pentru un confort sporit.

Spațiul interior îți permite să îți așezi salteaua și sacul de dormit pe toată lungimea și să dormi confortabil fără a atinge marginile. Iar cele două intrări sunt utile mai ales în cazul în care nu vrei să îți deranjezi colegul sau colega pentru a intra sau ieși din cort.

Disponibil la Maia Outdoor

 

Te așteptam în magazinul Maia Outdoor sau online să afli mai multe detalii despre modelul Vango Banshee 200. În plus la achiziția unui cort Vango de la Maia Outdoor primești și un izopren de 8 mm cadou* pentru a te bucura de zile relaxante în camping.

*promoție valabilă în limita stocului disponibil

Maia Outdoor
MaiaOutdoor.ro

Lasă un Comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.