In aceste zile i-am avut oaspeti pe pasionatii oameni frumosi de la UP! sau mai bine spus “Urmeaza-ti pasiunea!”. Le-am fost calauze prin tinutul neamtului lui Serban Ciusca , Laurentiu Spermezan si simpaticilor lor colegi la o expeditie MULTI-PASIUNE ce a inclus caiacul, bicicleta, cortul, drumetia si fotografia.

5 Echipaje – Tati si copii – 5 Pasiuni

10 – 15 – Masivul Ceahlau


Ai o Pasiune, aloca-i mai mult timp! Ai avut o Pasiune, redescoper-o! N-ai o Pasiune? Gaseste-ti-o! E in tine. Vei incepe sa traiesti! 

Articolul precedentSemimaraton Gravity 2015
Articolul următorYoga în aer liber
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.