Turda Dog Show 2017

0
456

      Pentru ca MaiaOutdoor promoveaza initiativele in care judetul nostru este reprezentat la nivel national si international, am fost prezenti in perioada 14-15 octombrie 2017 la Turda Dog Show, concurs international chinologic de frumusete, impreuna cu prietenii nostri de la Canisa de Valea Muntelui. MaiaOutdoor a furnizat echipamentul pentru handlerii canisei, constand in costume de iarna softshell, camasa de vanatoare Pinewoodincaltaminte Scarpa si cortul Vango Hogan.

       La Turda Dog Show 2017 am sustinut cei doi caini prezentati de prietenii nostri, o Vizsla Maghiara din Canisa de Valea Muntelui (canisa de vizsla din Neamt) si o femela de Ciobanesc Caucazian. Amandoi cainii au castigat premii importante, asa ca ne-am intors acasa cu sase calificative de Excelent, trei titluri CAC-CACIB, un titlu de “Best Male”, doua titluri de “Best of Opposite Sex” si un titlu de “Best of Breed”. Putem spune ca am reprezentat judetul Neamt cu succes, chiar daca in domeniul chinologiei lipsim de pe harta evenimentelor si nu avem nici macar asociatie chinologica. Pasionatii, insa, fac performanta si aduna titluri importante in ciuda acestor lucruri. Organizatorii Turda Dog Show 2017 din Turda au fost la inaltime si ii felicitam pentru asta dar credem ca si la noi s-ar putea face evenimente cel putin la fel de frumoase.

expozitie_canina_MaiaOutdoor.ro_IMG_8283   expozitie_canina_MaiaOutdoor.ro_IMG_8299   expozitie_canina_MaiaOutdoor.ro_IMG_8230

 

 

Va lasam acum sa savurati fotografiile din competitie:

Lasă un Comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.