Trotinetă copii 3-4 ani Monster Kix

0
661

Trotineta copii 3-4 ani Monster Kix

Monster Kix

Cu noua trotineta Monster Kix te vei amuza vazandu-l pe cel mic intrand in pielea unui simpatic monstrulet verde. Iar in parc nu se va mai pune problema sa indrazneasca cineva sa il supere!

Perfecta pentru micutii cu chef de glume kiss emoticon avand 3 roti si sistem de limitare a unghiului de invartire a ghidonului pentru siguranta maxima. Sistemul patentat “Tilt and turn” ii ajuta pe cei mici sa invete in siguranta cum sa vireze. Modelul este prevazut cu o platforma lata pentru asezarea sigura a piciorului.

O gasesti in Magazinul Maia Outdoor, 0732004004 sau online pe wwww.maiaoutdoor.ro/Monster-kix

Articolul următorTrusa de prim ajutor
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu