Top 5 produse îngrijire de la Nikwax

0
469

Află care sunt cele mai căutate produse de îngrijire a echipamentului de la Nikwax.

Nikwax

Te gândești că ar fi momentul pentru prima spălare a echipamentului tău de drumeție? Trebuie să ști că există produse speciale pentru îngrijire care nu doar curăță ci și reîmprospătează proprietățile acestora, dar mai ales le prelungesc viața.

Produsele care au nevoie de o atenție sporită la întreținere și curățare sunt în general articolele vestimentare cu membrană impermeabilă: geaca hardshell, softshell-ul, articolele cu puf (geci, saci de dormit) sau îmbrăcămintea de corp cu lână merino. De asemenea bocancii tehnici au nevoie de soluții speciale.

Nikwax - nr 1 pentru ingrijire outdoor

Nikwax este brandul nr.1 de produse de curățare și impermeabilizare pentru articolele outdoor. Fondată în 1977 compania britanică este astăzi prezentă în întreaga lume cu produse ușor de folosit și prietenoase cu mediul.

Mai jos regăsești top 5 produse de îngrijire de la Nikwax votate de clienții noștrii și recomandate de Maia Outdoor:

Produse ingrijire Nikwax

  1. Detergent Tech Wash – un săpun lichid ce poate fi folosit atât la îmbrăcămintea cu membrană (Gore-Tex, Sympatex, eVent) cât și la corturi, saci de dormit, rucsaci sau huse impermeabile. Disponibil atât în flacoane mici cât și la sticla mare.
  2. Spray impermeabilizant Nubuk & Suede – prima alegere pentru impermeabilizarea bocancilor de munte. Spray-ul are la bază o soluție specială ce crează o pelicula protectoare și protejează pielea bocancilor. Poate fi aplicat atât pe încălțămintea udă cât și uscată.
  3. Impermeabilizant TX Direct Spray On – este ușor de folosit și aplicat, chiar și pe articolele ude. Soluția reîmprospătează impermeabilitatea hainelor dar permite în același timp respirabilitatea.
  4. Gel curățare încălțăminte – un gel de curățare recomandat pentru încălțămintea outdoor impermeabilă; îndepărtează murdăria, îmbunătățește respirabilitatea fără a afectat tratamentul DWR.
  5. Detergent pentru puf Down Wash– o formula completă pentru revigorarea caracteristicilor articolelor cu puf (geci, saci de dormit). Soluțiile sporesc capacitatea de respingere a apei și revigorează respirabilitatea.

Maia Outdoor îți recomandă să respecți instrucțiunile de întreținere date de producător și, pe cât posibil, să cureți echipamentul outdoor mai rar.

Te așteptăm în magazin sau online cu toată gama de produse Nikwax dar și cu sfaturi practice.

Maia Outdoor

Lasă un Comentariu