Today în Siberia ICE Run

0
148

The Ice Run. Testul final al ciclismului și al aventurii. 

 

 

The Ice Run – o competiție internațională la care vor lua startul Alexandru Agatinei și Vlad Grigore, echipajul comunității Today You Can Do Anything. Provocarea este una îndrăzneață: o motocicletă cu ataș pe un lac înghețat de frigul siberian sau transpus în cifre: 1500 de km în 2 săptămâni la -35 de grade.

Pe lângă farmecul aparte al acestei competiții – traversarea apelor înghețate ale lacului Baikal de la Irkutsk până la Severobaikalsk si inapoi catre Irkutsk în motociclete cu ataș- The Ice Run are și un impact social puternic. Participanții la acest eveniment nu se întrec pentru un premiu ci sunt acolo pentru a strânge fonduri pentru diverse cauze caritabile.

Competiția din acest an este motivată de “Cool Earth” organizație implicată activ în salvarea pădurilor tropicale și limitarea tăierilor din aceste zone. Pe lângă cauza internațională fiecare echipa participantă susține și o cauză locală. Alexandru și Vlad sunt alături în aceasta cursă de “Comunitatea Noastră” ONG-ul din Piatra Neamț orientat către rezolvarea problemelor sociale ale comunității.

Echipa “Today” a acceptat provocarea și este gata să-și testeze și depășească limitele pentru aceste cauze. Alexandru și Vlad sunt motivați, pregătiți fizic și psihic și echipați pe măsură pentru aventură.

Echipamentele vor fi testate și ele în condiții extreme – frig, zăpadă sau vânt puternic. Rutina zilnică va include parcurgerea unor trasee pe gheață, cu înoptat la cort, protejați fiind de saci de dormit cu puf, robuști și versatili, ce le vor asigura un confort termic crescut. Îmbrăcămintea din stratul exterior cuprinde și pantaloni de softshell de la Northfinder care resping apa și nu lasă vântul să treacă. Echipamentul este completat cu șosete de iarnă călduroase vor face să uite de frigul pătrunzător de afară.

La Maia Outdoor găseşti echipament şi toate accesoriile esenţiale, menite să te încurajeze să mergi în siguranţă chiar şi în condiții extreme.

Cele 15 echipaje din întreaga lume vor lua starul în mai puțin de 7 zile și suntem mândri că un echipaj românesc reprezinta și susține Comunitatea Noastră.

Așadar ești și tu pregătit să îți depășești limitele? Today You Can Do Anyting

 

Articolul precedentCum să previi și să tratezi degerăturile pe munte
Articolul următorÎnțepături și mușcături – prevenție și prim ajutor!
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu