To do list – munțoman izolat la domiciliu

0
1312

Întotdeauna e mai bine să previi decât să tratezi, și uneori să rămâi indoor. Dacă zilele acestea ești nevoit să rămâi izolat la domiciliu și nu te poți bucura de ture pe munte nu te descuraja. Avem câteva recomandări pentru tine.

Fă-ți ordine în echipament

Acum e momentul să scoți tot echipamentul outdoor – de drumeție, de camping, pentru cățărare, să îi faci o verificare ca mai apoi să îl aranjezi frumos și în ordine pe raft/dulap. Cu siguranță când vei porni în tură le vei arunca repede în rucsac :).

Esti izolat la domiciliu? Timp perfect pentru organizare

Curățenie de primăvară – Spălat și Impermeabilizat

Dacă tot ai trecut prin toate articolele outdoor nu ar strica să profiți de perioada indoor și să dai un refresh articolelor de îmbrăcăminte. O curățare și o re-impermeabilizare la început de sezon te vor prinde pregătit și gata de următoarea aventură.

Planifică noi trasee

Când ai mai avut atâta timp să studiezi pe îndelete alte trasee? E momentul să scoți hărțile sau laptopul și să vezi unde ai putea să călătorești în această vară. Planificarea e întotdeauna un moment antrenant.

E timpul pentru noi trasee

Exerciții indoor

Câteva abdomene, câteva genoflexiuni sau poate stretching? Ca să rămâi în formă dacă nu poți ieși pe teren. Dacă ți se pare prea ușor îți poți pregăti rucsacul de tură și încerca și cu acesta în spate.

Maraton de Filme de munte

Ți-ai dorit vreodată să faci un maraton de filme de munte? Acum e momentul. Dacă ai în Watch List o serie de filme care nu ai reușit să le vezi pentru că mereu ai fost pe afară, profită de aceasta perioadă. Iar dacă nu ai aceasta lista te poți inspira de aici: Top 10 cele mai bune filme despre munte.

Cărți pentru munțomani

Și dacă ai terminat maratonul de filme și perioada de izolare nu a trecut sau nu ești adeptul ecranelor atunci optează pentru varianta cărților. Citeste câteva titluri aici.

Un pic mai mult somn

Dacă week-end-urile tale erau mereu matinale și tot la drum, poți profita de perioada cât ești izolat la domiciliu sp te odihnești, să dormi un pic mai mult, să visezi la turele ce-au fost și care vor mai fi.

Nu uita să respecți recomandările acestor zile pentru siguranța ta, a familiei și a prietenilor tăi.

✅Spălați-vă mâinile de multe ori

✅Informeaza-te doar din surse oficiale

#ramaiindoor #allcare #nocorna

Articolul precedentNikwax gel – curățare completă pentru bocancii tăi
Articolul următorCoronavirus și turele pe munte
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu