Acasă Evenimente Tare ca Piatra 2015

Tare ca Piatra 2015

0
265
Tare ca Piatra 2015 este una adevărat festival ce se desfăşoară la Piatra Neamţ. Evenimentul are loc în perioada 22-23 August şi fiind ediție aniversară începând cu anul acesta a fost introdusă în program și proba de XC (Cross-Country). Așadar, Tare ca Piatra 10 vine cu 6 concursuri distincte: Downhill, XC, Skate, Role, BMX și Streetball plus un super party aniversar!

Concursul de cross country se va desfășura pe 2 categorii – Amatori și Pro, pe un traseu ce include Munții Cozla și Cârlomanu, cu o diferență de nivel de până la 600m. Mai multe detalii urmează a fi publicate. Înscrierile se vor face online, pe website-ul evenimentului, care momentan este în construcţie, unde vor fi disponibile pachete Early Bird, cum a fost şi anul trecut.

Trecând la concursul de DH, traseul se află pe Muntele Cozla, are o lungime de aproximativ 2km, o dificultate de la mediu spre hard, fiind destul de abordabil datorită prezenței rutelor ocolitoare pentru elementele dificile. Vor exista modificări și îmbunătățiri la traseu, iar cronometrarea va fi realizată de către cei de la www.cronometraj.ro. Categoriile pentru proba de downhill sunt Juniori (<18 ani), Seniori (>18 ani), Masters (>30 ani) și Hard Tail.

Numărul de rideri de la ediția trecută, a fost de 129, dar pentru această ediție organizatorii estimează o cifră mai mare. Printre confirmările oficiale, se numără: Echipa Evo Bikes, Echipa DK Bike, Echipa Dirt Bike, Freerider (Filip Ciurel), Echipa Bistritz Bike Shop, Veloteca & friends, Echipa Kingpinshop (Victor Groza & crew), riderii Burn (Kinda Geza) și Funride (Sebastian Grosu), permanent prezenți pe podiumurile Tare ca Piatra, la categoriile Juniori – de curând Seniori (Remus Bonta), și HardTail (Petru Vereștiuc) + mulți alții.

Probele de Skate, Role și BMX se vor ține în Skatepark-ul municipal, care va fi amplasat în centrul orașului, în Piața Curtea Domnească. De asemenea, skatepark-ul va fi recondiționat în totalitate și îi vor fi adăugate elemente noi.

Concursul de Streetball se va desfășura pe terenul Colegiului Național Petru Rareș, care va fi special amenajat.

Pe măsură ce apar, noile informații vor fi publicate, atât pe pagina oficială Tare ca Piatra cât și pe pagina evenimentului de Facebook

Pe măsură ce apar noutăţi vă vom ţine la curent însă puteţi să aflaţi informaţii suplimentare şi de pe pagina de Facebook Maia Outdoor

Tare ca piatra 2015
Tare ca piatra 2015

 

Articolul precedentCordura
Articolul următorCe rucsac pregatesti pentru week-end?
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un Comentariu