Maia Outdoor si Bucovina Guides va invita la SIAH 2016

0
204

Ce este SIAH 2016? 

Afis_SIAH_2016_web

Stagiu de initiere in alpinism hibernal face parte din activitatile organizate de bine-cunoscutul ghid Ciprian Constantineanu. Ajuns la a III-a editie stagiul SIAH se va desfasura in muntii Ceahlau, in perioada 03-06 Martie. Toti cursantii vor invata sa utilizeze echipamentul specific alpinismului de iarna, vor fi initiati in tehnici de parcurgere a traseelor alpine, vor studia avalansele si chiar vor construi un adapost in zapada.

Detaliile complete si rezervarile se pot face la numarul de telefon: 07563656426 sau email: bucovinaguides@gmail.com

Ciprian Constantineanu, organizatorul cursurilor de initiere in aplinism si a celor de rafting, este ghid autorizat si membru al Societatii Ghizilor si Liderilor Montani. Astfel in functie de anotimp, Ciprian Constantineanu organizeaza ture cu activitati specifice sezonului respectiv. Iarna poti face, impreuna cu echipa, schi de tura, ture hibernale, catarare pe gheata, primavara – rafting, kayaking, canyoning; vara si toamna – drumetie, escalada, via-ferrata, MTB, speologie, canyoning, kayaking.

Buc

Maia Outdoor sustine activ evenimentele desfasurate in aer liber realizate Bucovina Guides. Organizam cu placere toate evenimentele care implica miscare (aleragare, ciclism, schi) si incepand din 2016 ne vom implica si in promovarea cursurilor de pregatirea alpinistica sau sporturi precum canyoningul, raftingul si altele, alaturi de Bucovina Guides. Ne alaturam astfel, cu pasiune prin parteneriate, campaniilor de educare prin miscare si ne dorim sa fim mai activi, mai sanatosi si mai buni in tot ceea ce facem.

Pentru completarea echipamentului necesar sporturilor in aer liber si in special pentru alpinism hibernal, la Maia Outdoor gasesti o gama variata de articole.

Maia Outdoor

Articolul precedentCum sa mergi iarna la cort
Articolul următorSacul de dormit confortabil in orice conditii
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu