Semimaraton Curtea Domnească Piatra Neamț 2017

0
462

Semimaraton Curtea Domnească este evenimentul de alergare din județul Neamț care face tranziția participanților de pe potecile Masivului Ceahlău către orașul reședință de județ, introducând noțiunea de urban trail pe trasee noi de alergare stabilite pe dealurile Cozla si Cârlomanu având ca punct de plecare centrul orașului. Parte a manifestărilor sportive organizate de Asociația “Sport.Natura”, apariția acestui concurs se datorează în primul rând parteneriatului cu Primăria Piatra Neamț iar obiectivul proiectului este acela de a demonstra că alergarea montană poate fi o provocare și în mediul urban.

Cea de-a doua ediție a avut loc în data de 30 septembrie 2017 și își dorește să consolideze poziția municipiului Piatra Neamț pe harta competițiilor outdoor având ca tema  esențială alergarea în natură. Asociația “Sport.Natura”  cu suportul Primăriei Piatra Neamț a gândit și evaluat traseele de concurs astfel încât toți sportivi amatori dar și profesioniști sa-și demonstreze forțele fizice și să resimtă din plin generozitatea reliefului și a punctelor de interes turistic oferite de organizatori.

Intenția noastră este aceea de a scoate din casa pentru o zi cât mai multi cetățeni ai urbei nemțene și de a-i îndruma către potecile învecinate, luând parte la primul eveniment de alergare montană din Piatra Neamț și făcând activ parte din acesta. Participanții pot alege una din probele propuse: Semimaraton și Cros. Vârsta minimă pentru înscrierea în concurs este de 18 ani.

Semimaraton Curtea Domnească Piatra Neamț 2017:

Lasă un Comentariu