Nu ştii cum să faci să ajungi la prâtie? Verifica siturile cu starea pârtiilor din ţară şi profită de vremea de iarnă de la munte.

Echipament MaiaOutdoor.ro
Echipament MaiaOutdoor.ro

Pentru a fi sigur ca te distrezi pe partie completeaza-ţi echipamentul de schi sau inchiriază-l. Nu uita de accesoriile care îţi ofera siguranţa pe partie cum ar fi:

ochelari-ski-snowboard-goggle-632
Ochelari ski Goggle

1. Ochelarii de schi sunt un accesoriu obligatoriu care îţi ofera atat protectie contra socurilor cat şi pentru vreme rea. In acelaşi timp aceştia îţi vor spori vizibilitatea si te vor proteja de expunerea la radiaţiile solare pe tot parcursul zile.

2. Protejează-ţi fata cu o masca sau cagulă contra “muşcaturilor” realizate de vântul rece, mai ales daca alegi sa schiezi pe partiile de la altitudine (ex. Bâlea, Transalpina).

3. Casca de schi nu ar trebui să-ţi lipseasca mai ales daca doreşti să fii protejat chiar şi în cazul unui impact iminent cu un schior începator.

4. O bandana multifunţionala ar putea să înlocuiască un fes clasic, adaugându-ţi un look nou colorat, lucru care te va scoate sigur în evidenţa pe pârtie.

bandana_polar_bars_p21
Bandana Multifunctionala

5. Manuşile mai groase ar trebui sa te protejeze de frig chiar şi la multe grade sub 0. Alege o pereche de manusi de calitate pentru a fi sigur ca nu te vei uda la mâini şi nu vei suferi de frig pe parcursul zilei de schi.

Nu uita si de îmbracamintea speciala pentru ski, care trebuie sa fie formata din bluză şi pantaloni de corp, geaca de schi cu membrana respirabila şi pantaloni speciali pentru ski. Intreţine-ţi echipamentul cu detergenti şi impermeabizan-ţi speciali de la Nikwax.

Vino la MaiaOutdoor daca îţi lipseşte oricare din accesoriile de mai sus sau daca vrei să închiriezi un echipament complet de schi. Daca ai deja skiuri sau placă, punele la punct cu un service complet tot la sediul Maia Outdoor (Str. Alexandru Lăpușneanu 58, Piatra Neamț)

MaiaOutdoor.ro
MaiaOutdoor.ro

 

 

Articolul precedentCatarare pe gheata la Bicajel
Articolul următorCum sa alegi un piolet perfect
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.