Strindberg – Pantalonii tai de trekking

0
404

Pantalonii de trekking de la Strindberg sunt perfecti pentru activitati montane ce necesita libertate de miscare si respirabilitate.

Pantaloni-trekking-2098-fataPantaloni-trekking-2098-lateral

Caracteristici pantaloni trekking Strindberg:

  • material strech si rezistent la uzura
  • reglaj in talie si la baza cu snur elastic
  • intaritura in zona genunchilor si la spate
  • fermoare YKK
  • confortabili si in serile mai racoroase

Maia Outdoor recomanda pantalonii de trekking Strindberg. Vino in str Alexandru Lapusneanu, nr 58 sau intra online sa aflii mai multe detalii.

Articolul precedentCupa presei la Caiac Piatra Neamt 2015 – Editia I
Articolul următorCupa presei la Caiac Piatra Neamt 2015 – Editia I
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu