La Caiace – start vara și distracție

0
389

Mult așteptata vară aproape că s-a instalat și odată cu creșterea temperaturilor căutam tot mai multe motive să stăm pe afară.

Dupa vot hai La Caiace

Așa cum te-am obișnuit în ultimii ani, cel mai “cool” loc din oraș e pe malul apei, La Caiace. Anul acesta, după lungi deliberări și analize ale prognozelor meteo AM VOTAT! Deschidem sezonul 2019, duminică 26 Mai, ora 12:00
Așa că după vizita obligatorie la urnă te așteptăm să te relaxezi și bucuri de verdele crud. De îți este dor de mișcare caiacele te așteaptă să le scoți la plimbare :).

Se anunță o vară plină de evenimente iar primul dintre ele va fi pe 1 Iunie și este dedicat copiilor de toate vârstele.

Sezatoare de 1 Iunie La Caiace

De 1 iunie pornim într-o călătorie în copilăria a 100 de ani de românitate si facem o “Sezatoare” autentică La Caiace. Pentru noi, Ziua Copilului ne amintește de bunici, tradiții sau jocurile cu copiii din fața blocului.


Invitata specială este Elena Shulea cu ai ei voce caldă ce ne va aminti și ne va învăța numărătorile, cântecele de leagăn, jocurile de cuvinte, cântecele copilăriei și poveștile bunicilor acestei țări.
Copilăria fără poveste și joc nu există așa că vom descoperi cum se juca odinioară Baba oarba, lapte gros, de-a v-ați ascunselea, rațele și vânătorii, șotron, țară – țară vrem ostași, atinsea, elasticul, șotron, telefonul fără fir, fazan, mijita, roaba, telefonul fără fir.


Pentru că este zi de sărbătoare, vă propunem să vă îmbracați românește – ii, cămeșoaie, chimire, berte, catrințe, ițari si sa scoateti la lumina obiectele care îi încântau altădată pe copii, precum fluierele, ocarine, titirezul, păpușile și mingile din cârpe, lingurile de lemn, moriștile de vânt făcute din hârtie ori tablă, măștile din hârtie, șiragurile din scoici sau din tulpini de păpădie, cărțile de joc.

Si pentru ca ne gandim mereu la cei mici dar si la momentele de relaxare ale parintilor La Caiace a devenit din acest an locatie Happy Kid.

Despre Happy Kid iti putem spune pe scurt ca este o aplicație gratuită și un abonament cu cost lunar foarte mic, care împreună vă dau acces la multe servicii și magazine pentru copii și reduceri sau cadouri la fiecare. Aplicația se numește Happy Kid Card. Mai multe detalii poti afla aici.

Daca ai instalatia aplicata si un abonament activ vei putea scana La Caiace codul QR si piciul tau va avea reducere la plimbarile cu caiacul.

Te așteptăm așadar La Caiace sau “La biroul de pe baltă”pentru o vară plina de distracție și voie bună.

Articolul precedentProtejează-te de arsurile solare
Articolul următorCreștem La Caiace pe TripAdvisor
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu