Întâmpină vara “în picioarele goale” La Caiace

0
454

Dăm startul verii în cea mai cool locație din Piatra Neamț. La Caiace.

 

Deschidem oficial sezonul de vară și soare, de voie bună și evenimente outdoor cu un picnic în piciorele goale. La Caiace sau altfel spus biroul “de pe baltă” își deschide porțile pe 1 Iunie cu un eveniment dedicat în special celor mici dar nu numai.

De ce să vii La Caiace?

Deschis în zona Bâtca Doamnei, La Caiace este un concept nou care pune Piatra Neamt pe lista orașelor care au spații neconvenționale destinate relaxarii și regăsirii de sine. „La Caiace” este un spațiu în aer liber, amenajat în stilul spațiilor „nature friendly”, este locul unde pietrenii, turiștii, artiștii, sportivii, fotografii se adună să își petreacă un timp prețios departe de oraș. Conceptul de la „La Caiace” propune programe de sport și evenimente inedite, gândite ca o alternativă de petrecere a timpului liber, activități educative, culturale, sportive și de relaxare. Odată ce căldura se instalează pe deplin, iar soarele începe să se arate, în toată splendoarea sa, cuvantul de ordine devine outdoor.

Pentru inspirație, atelierele și activitățile de la „La Caiace” arată cam asa: Cu pianul pe lac – atelier de muzică, mișcare și joc, Moonlight Kayaking sau o noapte în care poți profită de luna plină şi poti descoperi oraşul dintr-o perspectivă unică, din caiac pe timp de noapte, Oglindiri -expoziție foto intr-un decor inedit. În loc să fie expuse într-o galerie sau muzeu, fotografiile vor fi expuse pe apa lacului Bâtca Doamnei. Pentru a le admira cum se cuvine vizitatorii vor vâsli, asta ca un semn ca arta adevarată nu poata fi ințeleasă fara efort, Family Picnic, în picioarele goale La Caiace, sport la firul ierbii, toate asezonate cu seri de muzică jazz sau folk.

 

De ce “picnic în picioarele goale”?

Pentru că ne gândim mereu cum să fim mai aproape de natură, cum să ne deconectăm de agitația urbană și cum să petrecem mai mult timp alaturi de cei dragi un picnic s-a potrivit la fix.

Ziua de 1 iunie va fi una plină de activități pentru cei mici și cu multă relaxare pentru cei mari. Copii vor avea parte de ateliere creative, ateliere practice în care vor învăța să faca dulciuri sănătoase și desigur cu multă multă mișcare în aer liber.

Pe cei mari îi invităm la plimbari cu caiacul sau hidrobiciletele, În acest sezon lansăm la apă:

  • 3 Caiace simple – la tariful de 20 Ron/ora
  • 3 Caiace duble – la tariful de 30 Ron/ora
  • 4 Hidrobiciclete – la tariful de 40 Ron/ora

Pentru a evita blocajul în trafic alege să vii la #lacaiace cu bicicleta, pe jos sau cu taxiul. Îți recomandăm să lasi mașina acasă și vino să te bucuri de aer curat şi de natură #lacaiace.

Lasă un Comentariu