Goggle Travez T414-2 – un model pentru orice anotimp

0
198

Goggle Travez T414-2 este un model de ochelari cu multe feţe.

Ochelari de soare Goggle TRAVEZ T414-2

Ochelari de soare Goggle TRAVEZ T414-2

La prima vedere pare o pereche traditionala de ochelari de soare dar intr-o clipită se poate transforma în ochelari de schi deoarece au inclusa banda cu spuma si cauciuc plus banda elastica.

COMANDA ACUM ochelarii Goggle T414 care sunt foarte atragatori si conţin de asemenea două seturi de lentile:

  • 1 set fotocromat policarbonat categroria S2 cu tratament fog block – pentru un look cool potrivit pentru ski.
  • 1 set lentile polarizate categoria S3 – potrivit pentru claritate in cele mai insorite zile indiferent de conditii.

Indiferent ca esti pe partie, in drumetie cu bicicleta sau pe munte ochelarii Goggle T414-2 o sa fie un accesoriu practic care va completeaza echipamentul sportiv.

Descopera acum intr-un video avantajele acestui model sau vezi si alte modele pe MAIAOUTDOOR.RO

 

Articolul precedentTraieste iarna cu Gravity
Articolul următorOAMENII TIMPULUI din Județul Neamț
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu