Get your THULE

0
57

GET YOUR THULE

Aparut in Suedia in 1942 THULE s-a dezvoltat oferind produse de calitate din mai multe categorii outdoor. Toate produsele THULE sunt dezvoltate cu acelasi scop, acela de a duce o viata activa si de a fi mereu aproape de pasiunea noastra – Bring your life!

Rucsacurile tehnice THULE sunt proiectate si testate pentru a asigura o potrivire perfecta, calitate dar si performanta indelungata. Concepute special pentru fiecare tip de activitate si cu un design diferit pentru femei si barbati, rucsacurile ofera un nivel de confort superior. Toate modelele sunt testate in Centrul de Testare unde standardele sunt la cel mai inalt nivel. Pe langa aceasta, THULE ofera clientilor sai rucsacuri cu o Garantie de 25 de ani.

Gama THULE Capstone

COMANDA ACUM THULE  Capstone – Capacitate 50l / 40l / 32l / 22l

  • rucsaci pentru drumetii sau calatorii minimaliste
  • diferite volume in functie de drumetie
  • modele speciale pentru femei si barbati
  • tehnologia MicroAdjust pentru o potrivire perfecta
  • materiale de calitate si rezistente
  • accesorii practice
  • produse testate si garantate 25 ani

Intra pe Maia Outdoor si “get your THULE”!

Articolul precedentMembrana Toraydelfy de la TORAY
Articolul următorTraieste iarna cu Gravity
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu