Maia Outdoor a fost alaturi de tinerii premiati in cadrul programului DofE Award Romania.

Festivitatea de premiere pentru finalistii de bronz si argint ai programului a fost una incarcata de emotie, de momente artistice, de multumire si desigur de recunostinta.

The Duke of Edinburgh’s International Award este liderul programelor de dezvoltare personală şi se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani. Indiferent de mediul de provenienţă, contextul economic sau social, programul are scopul de a îmbunătăţi viaţa participantului şi îi oferă şansa de excela şi de a fi recunoscut la nivel internaţional pentru asta.

Felicitari tinerilor care si-au implinit cu brio telurile, felicitari trainer-ilor si evaluatorilor pentru implicare si daruire si desigur multumiri sponsorilor.

Articolul precedentSerbările Zăpezii pe Pârtia Durău
Articolul următorHai pe Munte cu Maia Outdoor
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.