Cupa Călimani la Alergare Montană

0
457

Cupa Călimani la Alergare Montană – 15 Septembrie 2018

O primă ediție organizată cu succes de o mână de oameni entuziaști, cu concurenți energici și voioși, cu trasee de încălzire (Cross) sau ceva mai tehnice (Semi-maraton) și cu o vreme de ținut minte.

Ne bucurăm de invitația primită și mulțumim organizatorilor de găzduire. Sperăm să ne revedem sănătoși și la următoarele ediții.

Articolul precedentJurnal de tură: Olimp – un munte al contrastelor
Articolul următorDe ce să alegi un briceag multifuncțional VICTORINOX?
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu