Cupa C.E.T Iacomi – Editia 2021

0
205

In perioada 2-4 iulie a avut loc in Parcul National Cheile Bicazului – Hasmas traditionala Cupa a C.E.T. Iacomi. An de an membrii mai vechi sau mai noi ai clubului montan dar si invitatii lor se reunesc pentru trasee, diverse probe dar mai ales pentru (re)intalniri si amintiri de munte.

Anul acesta invitatii au putut alege urmatoarele probe:

  • Proba teoretica – pentru care au avut si bibliografie de studiu – Proba a cuprins întrebări din domeniile: Geografie (zonă, meteo, floră-faună); Activitați montane (alpinism, trekking, camping); Riscuri, salvare, prim-ajutor
  • Traseul de regularitate – A cuprins traseul Hotel Turist – Șaua Suhard (TA) – Vf. Suhardul Mic (TA) – Șaua Suhard (TA) – Cheile Cupașului (BG) – Gura Cupașului (PA) – Hotel Turist (DN 12C, BG). Traseul este cu grad mediu de dificultate.
  • Proba de alpinism – S-a desfasurat la stanca, pe traseul amenajat la Peretele Poștei
  • Proba de orientare turistică
  • Proba surpriză
  • Proba cultural-artistică – A constat in prezentarea a 3 melodii, 2 poezii şi o scenetă umoristică intr-un timp alocat de 25 de minute pentru fiecare echipă;

Membrii clubului Iacomi au transmis urmatorul mesaj la incheierea acestei editii:

“Multumim tuturor participantilor pentru prezenta, multumim tinerilor nostri voluntari pentru ajutor si energia vie, mereu inspirationala, multumim deasemeni pentru ajutor celor care s-au implicat activ alaturi de noi in realizarea acestui eveniment si desigur sponsorilor: EMA, MAIA OUTDOOR, si IZOTEC! Sa ne revedem cu bine, dragi prieteni si la anul care vine, cel putin la fel de voiosi, sanatosi si optimisti!”

Mai jos cateva fotografii de pe parcursul week-end-ului alaturi de membrii clubului Iacomi si invitatii lor.

  • Cupa CET Iacomi
  • Cupa CET Iacomi - Editia 2021
Articolul precedentScurt jurnal de tură: Munții Rodnei și ploaia de la ora 3
Articolul următorIndicele UV: ce este și cum ne protejăm
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu