Cum sa calatoresti mai mult in 2016 !

0
115

Vrei sa calatoresti mai mult in 2016 ? fa-o alaturi de rucsacii Vango !

Rucsac Vango
Rucsac Vango maiaoutdoor.ro

Ar trebui sa stii ca orice calatorie are nevoie de planificare, asta pentru a fi de succes ! Nu o sa poti niciodata sa prevezi lucrurile neprevazute dar fii sigur ca o pregatire prealabila iti va oferi o experienta de neuitat. Asta poate insemna atat un peisaj montan iesit din comun cat si o noapte petrecuta cu un prieten la refugiu.

Recomandarea noastra este sa incepi cu planificarea calatoriilor scurte, pentru antrenament, cum ar fi drumetiile de o zi la munte. Astfel inainte sa pleci trebuie sa te echipezi corespunzator pentru traseul ales si sa iei in calcul conditiile meteo pentru a fi mereu pregatit. Planificarea in acest caz este mai simpla, asta inseamna ca poti realiza o documentare a traseului chiar cu 1-2 zile inainte, direct de la birou.

Rucsac Vango Boulder 35
Rucsac Vango Boulder 35

Pentru a te bucura din plin de drumetie trebuie sa nu iti incarci inutil rucsacul cu lucrurile de care nu ai neaparat nevoie. Iti recomadam un rucsac usor, de tura, in care sa-ti incapa doar strictul necesar. In rucsacul de 20L – 35L ar trebui sa incapa geaca de ploaie, parazapezile (daca este nevoie), ceva sosete si o bluza de schimb, mancarea pentru pranz si o cantitate suficienta de apa.

La MaiaOutdoor.ro poti sa alegi oricare din rucsacii VANGO Boulder de 25L sau VANGO Boulder 35L, special construiti pentru turele scurte la munte indiferent de sezon. Rucsacul al trebui sa fie cat mai usor (chiar si gol), pentru a-ti oferi libertate de miscare, si bine compartimentat, pentru a ajunge rapid la lucrurile de care ai nevoie in drumetie.

Pentru a te bucura cu adevarat de o experienta unica iti recomandam sa faci o tura cu cortul la munte. In acest caz planificarea este mult mai minutioasa si va trebui sa te pregatesti din timp cu toate accesoriile menite sa-ti faca viata mai buna, chiar si la cort. In primul rand trebuie sa alegi bine perioada si traseul pe care vrei sa-l parcurgi, asta pentru a nu te suprasolicita cu rucsacul ceva mai greu in spate. De data aceasta o sa ai nevoie de un cort, un sac de dormit, mai multe haine de schimb, plus un set de vase pentru gatit.

Nu uita ca tot ce iti este necesar pentru a te bucura de 2-3 zile frumoase cantaresc ceva mai mult si de aceea rucsacul devine cel mai important accesoriu in drumetiile de acest fel. In magazinul Maiaoutdoor.ro gasesti rucsacii Vango Contour 50+10S si Vango Contour 60+10, rucsaci incapatori si capabili sa transporte greutati mari in siguranta.

Vango-Contour-Compartments
Rucsac Vango Contour 50+10S

Pentru confort in parcurgerea traseelor trebuie sa ai grija sa-ti organizezi eficient incarcatura, asta atat pentru a nu intampina dificultati in gasirea articolelor uzuale cat si pentru a distribui mai bine greutatea in spate. Pune intodeauna lucrurile mai grele cat mai aproape de spate si ajusteaza-ti bine curelele de compresie. Alege rucsacii de calitate la care poti ajusta dimensiunea spatelui, pentru a putea distribui in mod eficient greutatea pe solduri, lucru care face transportul mai usor.

In afara de o harta mereu la indemana, pentru a-ti schimba planurile in orice eventualitate, nu ai nevoie decat de dorinta de a ajunge sus si a te bucura de aerul curat al muntilor. MaiaOutdoor te indeamna la un an plin de calatorii in 2016 si iti recomanda sa petreci cel putin 30 de zile pe an la munte, asta pentru a fi mereu relaxat si plin de energie.

 Intra pe site si completeaza-ti echipamentul pentru urmatoarea ta aventura !

Maia Outdoor
MaiaOutdoor.ro
Articolul precedentEchipeaza-te pentru toata Iarna
Articolul următorCum sa mergi iarna la cort
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu