Ți-ai pregătit echipamentul pentru iarnă?

 

Iarna s-a instalat deja la altitudine iar dacă te gândești să pornești pe traseele montane vei avea cu siguranță nevoie de un echipament adecvat.

Află care sunt recomandările acestui sezon: echipamente, accesorii dar și ce alimente să consumi sau nu în sezonul rece.

Și nu uită să consulți întotdeauna starea vremii înainte de a porni la drum și cere ajutorul specialiștilor la nevoie.

O iarnă ca în povești!

Peisaj de iarna

 

Articolul precedentPaintball – Viena 2017
Articolul următorCum să porți îmbrăcămintea outdoor!
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.