Creștem La Caiace pe TripAdvisor

1
422

Știm că iubești vara și soarele dar mai ales locul La Caiace. Un “loc de bine” cum îl alintăm în acest an.
Pentru noi e abia începutul și știm asta, dar vrem mereu să îmbunătățim, să inovăm și să vă aducem în număr cât mai mare în aceasta oază de pe malul lacului Bâtca Doamnei.

De aceea La Caiace este de acum și pe TripAdvisor. Daca ai fost pe la noi și ți-a plăcut spune-ne într-un review. Avem nevoie de părerea ta pentru a crește acest loc.

La Caiace pe TripAdvisor
https://tinyurl.com/LaCaiace

Cum ai petrecut La Caiace ? Cum ți s-a părut atmosfera? Cum sunt colegii noștrii dar evenimentele noastre? Ai o poza de la noi? Spune-ne în câteva rânduri părerea ta și caiacele îți sunt recunoscătoare oferindu-ți 25% discount la următoarea plimbare:


La Caiace pe TripAdvisor: – Review : https://tinyurl.com/LaCaiace

Îți mulțumim și te așteptăm cu mult zâmbet și voie buna la “biroul de pe baltă”. Sezonul e pe cale să înceapă!

Articolul precedentLa Caiace – start vara și distracție
Articolul următor5 beneficii ale camping-ului cu familia
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

1 COMENTARIU

  1. Felicitari pentru tot ceea ce faceti!! La Caiace este o oaza de liniste si relaxare, simplu dar cochet, cu multiple posibilitati de a.ti petrece timpul liber. Venim des si cu drag de fiecare data!!

Lasă un Comentariu