Cel mai ușor cort Vango Soul 200

0
735

Iti doresti un cort usor cu care sa pornesti in aventura? Maia Outdoor iti recomanda cortul Vango Soul 200.

sotor-vango-adventure-soul-200-1-600x600
Soul 200 pe munte

Soul 200 este un model de cort simplu si foarte usor, perfect pentru primii pasi in ale campingului sau daca vrei sa calatoresti “extra-light”. Cortul are o armatura simpla, cu doar 2 bete din fibra de sticla, ce permite o ridicare rapida (doar 7 min). Materialele din care este realizat au o rezistenta sporita la uzura, cu tratament ignifug si cu valori mari de rezistenta la apa.

Caracteristici cort Vango Soul 200:

 • greutate redusa la doar 2.2 kg
 • material ignifug si rezistent la rupere
 • poliester respirabil la interior cu puncte de ventilatie ce nu permite formarea condensului
 • plasa contra insectelor
 • buzunare interioarepentru accesorii mici
 • ideal pentru 2 persoane
 • bete din fibra de sticla usoare
 • montare simpla in doar 7 min
 • husa de transport inclusa cu dimensiuni reduse (50 cm x 13 cm) ce permite transportul cortului in rucsac
 • corzi reflectorizante pentru vizibilitate
 • culori inedite si pret accesibil
VANGO Soul 200
VANGO Soul 200

Stiai ca toate corturile Vango sunt testate si avizate de Organizatia SCOUT in cadrul unui centru de testare certificat, pentru a avea certitudinea ca acestea vor rezistala cele mai dure conditii meteorologice. Materialele din care sunt fabricate corturile VANGO, sunt materiale ignifuge ce au capacitatea de a incetini arderea.

Vino in magazinul Maia Outdoor sau intra online sa aflii mai multe detalii despre corturile renumitului producator Vango.

MaiaOutdoor.ro
MaiaOutdoor.ro

 

Articolul precedentRucsac etanș Vango Dry Holdall
Articolul următorVango Traverse 40 – un rucsac bun oriunde!
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu