Camelbak Eddy Kids 0.4L

0
406
Bidon Camelbak
Bidon Camelbak Eddy Kids

           Bidonul Camelbak Eddy  Kids0.4L este un bidon extrem de util cu un design care sigur va fi pe placul copilului tau. Bidonul Eddy de la Camelbak poate fi utilizatin 2 moduri extrem de practice. O prima  optiune este folosirea sistemului de inchidere/deschidere schimband pozitia supapei fie inclinand bidonul. Are o greutate de doar 142g fiind foarte usor de manevrat, inchizandu-se rapid atunci cand nu este  utilizat si fiind compatibil ci majoritatea suporturilor pentru pahare si bidoane cu care sunt prevazute masinile sau bicicletele.

 Stiai ca hidratarea adecvata este prima garantie a performantei? Studiile au dovedit ca pierderea cu 2% a apei din greutatea corporala reduce capacitatea de exercitiu cu 20% iar o pierdere de 5% poatereduce

 abilitatile fizice cu 30%! Calculeaza aici cata apa trebuie sa bei.

Detalii bidon Camelbak Eddy Kids 0.4L:

  • Foarte usor de curatat, putand fi spalat chiar si in masina de spalat vase
  • Volum: 0.4 L
  • Dimensiuni: 19 x 7.3 cm
  • Greutate: 142g
  • Material supapa: CamelBak Big Bite Valve ™ este facut din silicon medical
  • Material: Eastman Tritan™ Copolyester. Produsul nu contine BPA sau bisphenol A, compus organic ce poate cauza efecte negative asupra sanatatii.
  • Recomandat pentru copii peste 3 ani
  • Garantie pe viata

 

 

Intretinere bidon Camelbak Eddy Kids 0.4L:

Articolul precedentIntreținere bidon Camelbak Podium 0.6L
Articolul următorMontane Torque
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu