O nouă invitație la mișcare cu Maia Outdoor

0
230

Maia Outdoor deschide un nou sezon plin de mișcare și aventuri outdoor.

 

Traieste aventura cu Maia Outdo
Traieste aventura cu Maia Outdoor

Suntem mândri să incurajam mișcarea și cât mai multe activități outdoor. Profităm de un cadru natural deosebit al zonei și încercăm să aducem cât mai multă voie bună în rândul prietenilor și clienților noștri.

Le mulțumim tuturor celor care ne însoțesc în activitățile noastre dar și celor care susțin și promovează sportul în toate formele lui.

Anul acesta începem cu Via Ferrata și povestim alături de Maura ANGHEL de la Ziarul Evenimentul experiența pe traseu și ce presupune parcurgerea unui astfel de aventuri.

„Suntem susţinători activi ai tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii de orice formă. Suntem alături de cei ce aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pe zăpadă. Ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni în tot ceea ce facem” – Dumitrița

Interviul complet îl puteți citi aici:

http://www.ziarulevenimentul.ro/stiri/moldova/aventuri-montane-pe-singurul-drum-de-fier-din-moldova-exclusiv-foto-video–217386739.html

Maia Outdoor

Lasă un Comentariu