MaiaOutdoor

Cu spor(t) înainte la Semimaraton Curtea Domnească

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Semimaraton Curtea Domnească – 16 Octombrie 2016 un nou eveniment organizat de Asociația Sport Natura împreună cu sponsorii și partenerii.

Semimaraton Curte Domneasca

Toamna se numără bobocii iar anul acesta la Piatra Neamț se vor numară și primii concurenți ai Semimaratonului Curtea Domnească – un nou proiect al Asociației Sport Natura, ce își propune să includă orașul pe harta competițiilor outdoor. Invitația la mișcare este adresată tuturor categoriilor de vârstă ce pot lua starul la Semimaraton, Semimaraton ștafetă, Cros, Cursa Copiilor sau Cursa Veteranilor.

Semimaraton Curtea DomneascaAsociația Sport Natura este o organizație non-profit, cunoscută deja prin concursul de alergare montană Bate Toaca ce tocmai a finalizat cu succes a patra ediție. Toți membrii asociației sunt pasionați de sport, munte, călătorii, competiții, cunoaștere și mai ales sunt cu toții prieteni și dornici să construiască lucruri frumoase la Piatra Neamț.

Anul acesta, cu sprijinul Primăriei și a Consiliului Local Piatra Neamț și a partenerilor locali, asociația își propune să mobilizeze cât mai multe persoane spre mișcare și de ce nu, să dea startul unui nou proiect de succes pe termen lung.

Semimaraton Curtea Domnească – urban trail

 

Semimaraton Curtea Domneasca

Semimaratonul Curtea Domnească aduce în față un termen nou – acela de urban trail. Concursul va face trecerea de la alergarea montană către zona din jurul orașului. Mai exact concurenții vor alerga pornind din centrul orașului spre dealurile Cozla și Cârlomanu.

  • Traseul de CROS – este cursa mai scurtă destinată celor începători; traseul va avea 9.2 km lungime și o diferență de nivel de 450 m și este amenajat pe dealul Cozla.
  • Traseul SEMIMARATON – va avea 21 km lungime și 1000 m diferență de nivel; traseul va străbate atât zone urbane cât și zone limitrofe orașului.

Semimaraton Curtea Domneasca

Pe trasee vor fi voluntari, puncte de hidratare, alimentare și control. Toate detaliile legate de eveniment, informații despre trasee, regulament, premii dar și formularul de înscriere sunt accesibile pe site-ul oficial al evenimentului maratonpiatraneamt.ro.

Așadar, sub sloganul “Spor(t) în toate, ne întâlnim duminica 16 Octombrie de la ora 10 la Turnul lui Ștefan la prima ediție Semimaraton Curtea Domnească

Maia Outdoor.

Lasă un Comentariu

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: