MAIA OUTDOOR

Trăiește-ți pasiunea

Ultimele Articole

Proiectele noastre

Cunoaște echipa

Suntem susţinători activi a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice fel, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Experiența cu #MaiaOutdoor a fost o surpriză extrem de placută, care chiar m-a uimit pentru un magazin online romanesc. (...) Nu am mai întâlnit la niciun magazin din această țară atâta atenție, amabilitate și o asemenea dorință de a satisface clienții. Efectiv vă iubesc 🙂 Cu siguranță voi mai apela la voi, de plăcere 🙂

Vlad Dumitreanu

Dedicarea față de o afacere se vede în importanța dată fiecărui client. Iar aici nu pot decât să dau un 10 cu felicitări! Prețuri foarte bune, livrare rapidă, totul perfect! Cu siguranță voi mai comanda de la acest magazin!

SERBAN PETREA

Vreau sa le multumesc pentru amabilitatea si atentia acordata. Am plimbat intre Bucuresti si Piatra Neamt trei perechi de pantaloni, pana s-o gasesc pe cea potrivita si de fiecare data au fost intelegatori si foarte draguti. Ma declar fanul vostru! 🙂 Multumesc, Maia Outdoor!

MARINA MIHAI