MaiaOutdoor

Scapă de mirosul neplăcut cu şosetele MUND

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Este clar, o bacterie cauzează mirosul neplăcut al piciorului. Şosetele MUND sunt proiectate să elimine aceste bacterii.

șosete MUND

Coordonatorul Academiei Spaniole de Dermatologie, Ramon Grimalt afirmă, în urma unor studii, că mirosul neplăcut este cauzat de apariţia unor bacterii care se dezvoltă atunci când există un mediu umed nu doar din cauza sudorii în sine.

Mund Running

Mund Running

Expertul Ramon Grimalt neagă astfel ideea că mirosul din zona picioarelor este dat de sudoare, deoarece glandele endocrine nu “miros” a nimic. Prin urmare, mirosul este cauzat de apariţia unor bacterii care se dezvoltă odată cu umezeala din acea zonă. Deci, în timp ce transpirația este practic inodoră, bacteriile care apar în mod natural pe corpul tău consumă sudoare dezvoltându-se peste măsură. În tot acest proces, transpiraţia practic doar favorizează colonizarea bacteriană, care apoi provoacă mirosul urât, a subliniat expertul.

Coordonatorul Academiei a raportat că există multe metode, atât pentru a reduce transpiraţia sau pentru a perturba colonizarea bacteriană ulterioară. În primul caz, Grimalt a explicat că există multe medicamente care lucrează pentru a bloca canalele glandelor sudoripare, prevenind astfel devoltarea bacteriilor. De asemenea există şi proceduri chirurgicale care implică tăierea nervului simpatic, determinând sub-stimularea glandelor care produc transpiraţia.

Totuşi, cea mai recomandată şi neinvazivă metodă, pentru a reduce colonizarea bacteriană, este folosirea încălţămintei şi sosetelor adecvate. José Manuel Comas, membru al grupului de lucru din cadrul Societăţii Spaniole de Dermatologie, recomandă pur şi simplu utilizarea încălţămintei respirabile, care să permită o bună ventilaţie a piciorului precum şi șosete cu proprietăţi de absorbţie a umezelii.

Pornind de la aceste recomandări, producătorul spaniol de şosete pentru sport, Mund, oferă câteva tehnologii revoluţionare pentru a împidedica dezvoltarea necontrolată a bacteriilor urât mirositoare.

Mund ANDES

Mund ANDES antibacterian

Tehnologia X – Static® se referă la un strat de argint pur de 99,9 %, care este conectat permanent la suprafaţa unei fibre textile. Aceasta practic este o fibră cu efect antimicrobian, anti-static şi terapeutic în acelaşi timp. Cum funcţionează fibra? Practic umezeala din sudoare combinată cu aerul cauzează ionilor de argint X – Static® oxidare, proces în care se eliberează un ion încărcat pozitiv. Ionii încărcaţi pozitiv intră rapid în membrana bacterieiilor şi în cele din urma le inhibă drastic dezvolarea. Alege sosetele Mund Andes sau Timanfaya, care conţin această fibră specială pentru eliminarea mirosului neplăcut.

PAMIR

Mund PAMIR antibacterian

Tehnologia ANTIBACTERIAL DRYTEX® conţine şi ea ioni de argint cu efect antibacterian. Pe lângă aceasta, Drytex® este o tehnologie revoluționară, care oferă atât protecţie împotriva căldurii cât şi a umidităţii în acelaşi timp. Printr-un sistem de microfibre permite aerului cald să treacă de sosetă, absoarbe umiditatea pielii şi apoi ionii de argint inhibă bacteriile. Alege șosetele Mund Running pentru performanţă fără egal.

Tehnologia CUPRON®, după cum îi spune şi numele, conţine ioni de cupru care creează o zonă de protecţie naturală şi elimina 99,9% din bacteriile şi mucegaiul care provoacă picioarele urât mirositoare. Cupron imbunătățeşte viaţa sportivilor prin transformarea produselor obişnuite în produse extraordinare. Te invităm să alegi şosetele Mund Pamir sau Mund Cervino, pentru turele tale pe munte şi să uiţi astfel de mirosul neplăcut al picioarelor.

Alege şosete şi încălţări potrivite activităţilor tale sportive pentru a scăpă de situaţiile neplăcute. Vino în magazinul Maia Outdoor sau intră online pe CHAT ca să discutăm despre ultimele soluţii în domeniu.

MaiaOutdoor.ro

MaiaOutdoor.ro

Lasă un Comentariu

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: