Talpa Vibram calcă gheaţa în picioare

0
1600

Talpa Vibram cu tehnologia Arctic Grip, ne suprinde pentru că pur şi simplu calcă gheaţa în picioare.

Talpa Vibram la ISPO 2016

Vibram®, liderul mondial în tălpi de înaltă performanță pentru echipamente outdoor, anunţă lansarea Vibram Arctic Grip™, o nouă tehnologie care va revoluţona încălțămintea de iarnă. Astfel, Arctic Grip este cel mai avansat sistem de aderenţă pe vreme rece pe care Vibram l-a creat vreodată. 

“Intenţia noastra când am creat Vibram Arctic Grip a fost să împingem limitele tehnologiei actuale până la aderenţa pe suprafețe de gheață”, afirmă Michael Gionfriddo, preşedinte şi CEO al Vibram Statele Unite ale Americii. Consumatorii se pot bucura de Arctic Grip în colecţia de toamnă 2016 numită Wolverine Worldwide, colecţie de branduri care cuprinde diverse tipuri de pantofi (de la cei sport şi outdoor la cei pentru protecţie). Astfel, talpa Vibram Arctic Grip va apărea pe branduri precum Merrell, CAT sau Wolverine Crossbuck FX Ice+.

Toate produsele cu Vibram Arctic Grip vor avea aderenţă pe gheață netedă şi umedă, precum și un sistem termocromatic, care simte atunci când temperatura scade sub minus 32 de grade Celsius. Una dintre cele mai mari atribute ale tălpii Arctic Grip Vibram este durabilitatea şi capacitatea de a-şi menţine performanţa în ciuda uzurii sale.

Vibram-Arctic-Grip-Specification-Polar-Ice
Talpa Vibram Arctic Grip

Ultima inovaţie a suprins întreaga audienţă la ISPO 2016, iar în cazul în care acest lucru funcționează la fel de bine cum o face în urmatorul video, proprietățile anti – alunecare vor purta un alt nume începând cu 2016.

Vibram este recunoscut la nivel mondial ca lider în tălpi de înaltă performanță pentru outdoor, agrement sau de protecţia muncii. Producătorul are o experienţă de peste 70 de ani şi astăzi este invocat de cei mai mari alpiniști și sportivi din lume. Tălpile Vibram au plecat astfel să cucerească Mt. Everest, K2 și o serie de vârfuri mai înalte din lume. Astăzi, compania lucrează cu branduri premium, precum La Sportivă, Scarpa, North Face sau Garmont.

Pentru încălţăminte outdoor cu talpă VIBRAM de maximă calitate verificaţi site-ul Maia Outdoor sau veniţi în magazin pentru a încerca proprietăţile unei tălpi de renume.

MaiaOutdoor.ro
MaiaOutdoor.ro
Articolul precedentTest Rucsac Vango
Articolul următorScapă de mirosul neplăcut cu şosetele MUND
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu