10 idei bune pentru Mosu !

1
194

2

 

Frontala Tikkina 2015 blue1. Frontala – este o idee grozava care intra perfect in bocancii mei pregatiti special pentru tine. O sa-mi lumineze serile la cort si traseele antrenante de noapte si sunt sigur ca o sa-mi foloseasca.IceTraction_2

 

  1. Coltari Ice-traktion – sunt un accesoriu “must have” pentru traseele solicitante din perioada iernii. Sunt sigur ca te gandesti la siguranta mea si nu ai vrea sa ajung cu prea multe vanatai de la cazaturile pe gheata.

  2. Ochelari Soare – nu trebuie sa-mi lipseasca din rucsac mai ales iarna cand lumina soarelui este amplificata de zapada. Sunt sigur ca ii gasesti undeva in rucsacul tau pentru ca si tu ii folosesti ca sa te protejezi in drumul spre bocanceii pusi sa te astepte, mai ales pe vreme rea.

travez4. Manusile din windstopper – imi trebuiesc pentru ca sa nu-mi inghete degetele pe frigul asta de afara, mai ales daca vreau sa fac un om de zapada. Cagula

  1. O Bandana sau o cagula – o sa-mi foloseasca sigur atunci cand in drumetiile mele vantul imi va fi potrivnic.

  2. O pereche de sosete tehnice – o sa ma incalzeasca in drumetiile de iarna si chiar la multe grade sub zero o sa-mi mentina zambetul de bucurie pe buze.

hiker_maiaoutdoor7. Arzatorul – o sa-mi ofere un ceai cald la cabana sau refugiu si o sa ma incalzeasca oferindu-mi puterea de a merge mai departe catre varf chiar daca vremea de afara nu e prietenoasa.

  1. Busola – ma va orienta chiar si cand este ceata, asfel voi gasi mereu drumul catre casa in siguranta

  2. Incalzitor de maini – imi va folosi mereu si alaturi de ceaiul cald din termos imi va ridica starea de spirit in momentele grele ale drumetiei.

100.png

  1. Cardul CADOU – cred ca e cel mai bun lucru care mi-l poti oferi daca toate cele de mai sus ti se par greu de inghesuit in bocanci. Asfel eu am sa ma bucur de un cadou pe care mi-l pot cumpara singur pe masura mea de la Maia Outdoor.

Mosule, nu-i asa ca am fost cuminte si voi primi ceva in dar pentru a ma bucura de multe momente frumoase la cabana alaturi de prietenii mei “muntomani”!? Si daca imi faci un cadou frumos promit ca la anu am sa te iau cu mine sa petrecem la Vf. Omu.

Black Friday la Maia Outdoor

 

Articolul precedentBe Green chiar si de Black Friday!
Articolul următorTu cum ai grija iarna de ele ?!
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

1 COMENTARIU

Lasă un Comentariu