Membrana Toraydelfy de la TORAY

0
718

Dintre multitudinea de membrane folosite in echipamenul outdoor se remarca si cele ale producatorului japonez TORAY – respectiv membrana Toraydelfy si Dermizax, cea din urma oferind o respirabilitate foarte mare.

Membrana Toraydelfy de la TORAY

Beneficii si proprietati membrana Toray:

  • recomandata in sporturile active
  • impermeabila; 10.000 mm H2O
  • asigura permeabilitatea umiditatii; respirabilitate 10.000g/m2/24 h
  • protectie impotriva vantului
  • tratament DWR (Durable Water Repellent); 80 pct dupa 20 spalari
  • material moale si placut la atingere

Pe piata din Romania membranele Toray sunt folosite de cei de la Strindberg. In gecile dar mai ales in softshell-urile lor se regaseste membrana Toraydelfy. Cu aceste articole te poti bucura de protectie deosebita in fata vantului si a apei, dar si de o respirabilitate confortabila indiferent de activitatea practicata.

Vino in magazinul Maia Outdoor sa testezi produsele Strindberg cu membrana Toraydelfy sau intra online sa vezi toata gama de produse Strindberg.

Membrana Toraydelfy de la TORAY

Toray Industries Inc este o corporatie multinationala infiintata in 1926. Primele domenii in care s-a remarcat au fost cel al fibrelor si textilelor, maselor plastice si chimicalelor. Astazi Toray si-a extins domeniul de activitate catre industria farmaceutica, biotehnologie, It, materiale compozite si altele. Tot ei sunt printre primii la nivel mondial la productia de fibra de carbon si cel mai mare producator de fibre sintetice din Japonia.

Lasă un Comentariu