Labutele de la Maia Outdoor

2
382

Salut, eu sunt Maia!

Sunt un labrador simpatic, am 4 anisori si iubesc pe toata lumea dar mai ales mancarea. Am si un magazin dupa numele meu dar despre asta va povestesc mai incolo.

Inca de la prima inalnire cu oamenii am cucerit inimi si tot asa a fost si cu stapanii mei. La ei am ajuns cu o livrare speciala, intr-un un cosulet frumos la care m-am asortat cu o funda rosie (de fapt nu am vrut sa ma confund cu el, ca aveam aceeasi culoare). I-am topit ce sa va spun…dar si ei m-au cucerit pe mine. Casa toata a fost doar a mea, ce este mai bun la masa, nu prea mi-au placut cand m-au dus la veterinar (dar am inteles ca asa se intampla cu toti cateii) si de aceea ii iubesc neconditionat.

Am crescut repede si cu timpul am inceput sa daram prin casa, era clar ca aveam nevoie de mai mult spatiu. Am descoperit cat este de frumos pe-afara si la fel si stapanii mei. Cat timp eu alergam si alergam in sus si-n jos lor le-a venit o idee…sa incurajeze pe toata lumea sa faca mai multa miscare (chiar daca au sau nu un catel asa ca mine). Si, pentru a oferi tuturor celor pasionati echipamentul necesar, s-au gandit la un magazin pentru outdoor. Si cum normal, eu am fost sursa de inspiratie uite asa magazinul s-a numit Maia Outdoor (cer drepturi de autor in fiecare zi ). Cel mai mult m-am bucurat cand a aparut magazinul. Mie imi place tare mult miscarea, mai ales sa alerg. Si tu poti veni sa alergi cu mine iar daca iti lipseste ceva il poti lua din magazinul “meu”.

Nu stiu daca v-am spus, eu locuiesc intr-un oras minunat, Piatra Neamt si aici la noi muntii sunt aproape. Iarna e tare frumos aici, si e zapada. Stapanii mei, care au inceput sa prinda gustul miscarii, s-au gandit ca si iarna trebuie sa ai activitate si de aceea au adus la magazin skiuri si tot ce trebuie pe langa ele. Cand s-a deschis partia in oras am fost acolo si de atunci, in fiecare an sunt prima care testeaza zapada. Eu verific daca poti sa aluneci pe zapada, iar de echipamentul tau se ocupa Vlad (stapanul meu), ti-l face ca nou!

 

Imi place ca avem magazin, toata lumea intreaba de mine si ma simt rasfatata. Dar cel mai mare rasfat l-am primit anul trecut. Cel mai mult m-am bucurat cand s-a deschis “biroul de pe balta”. Acolo sunt caiace si ratuste  si muuuulta apa. Pot innota fara probleme si chiar pot face valuri cand sar in apa. Cateodata ma intalnesc cu prietenii mei acolo si ne balacim toata ziua; trebuie sa vii la ponton sa ma vezi;

Eu sunt Maia si sunt o rasfatata. Anul acesta mi-au adus o surioara, chiar daca e din alta specie (e o pisica  si o cheama Yuki)! Mie mi-e draga si ne impacam chiar bine. Poti vedea poze si ce nazbatii facem noi pe facebook (avem pagina noastra).

Abia astept sa vad ce surprize imi mai pregatesc stapanii mei pentru anii care vin. Cu siguranta le vei afla si tu daca treci pe la magazinul Maia Outdoor. Iar daca ai sa intalnesti poze sau produse care au “stampila” mea  sa sti ca au fost testate impreuna cu mine.

Labutele de la Maia Outdoor!
Labutele de la Maia Outdoor!

2 COMENTARII

Lasă un Comentariu