Yoga în aer liber

0
658

Cu siguranta ati auzit multe lucruri despre yoga. Practicarea va poate relaxa, va poate ajuta sa va mentineti in forma si poate vindeca numeroase afectiuni medicale. Practicarea acestor exercitii imbunatateste calitatea vietii, reduce stresul, anxietatea, insomnia, depresia si durerea de spate. De asemenea, s-a aratat ca yoga scade valorile ritmului cardiac si ale tensiunii arteriale si imbunatateste conditia fizica, puterea si flexibilitatea, potrivit centrului de medicina alternativa.
Ne ajuta sa imbunatatim tehnica de respiratie si miscarile
Adriana Gheorghiu Ocneanu si Cosmin Cobuz. Cursurile se tin incepand cu ora 19:00 in cadrul natural deosebit oferit de Lacul Batca Doamnei.

Echipamentul
Vino cu imbracaminte cat mai lejera care sa nu incomodeze miscarile ample, in care sa nu te simti restrictionat. Dar e bine sa nu fie nici haine foarte largi in care se pierd toate liniile corpului.. De ce? Pentru ca instructorul sa poata urmari cu usurinta cum executi posturile si sa te corecteze daca este cazul.
Asadar usor si liber sa fie corpul, iar aceasta stare include si.. cat mai putina mancare. Este bine sa treaca cel putin doua ore intre masa (nu cea mai copioasa) si lectia de yoga;

Ce mai aduci?
Vom pune la dispozitia participantilor cca 15 saltelute. Daca ai un acasa o saltea atunci poti sa o iei cu tine. Nu uita de apa si proso!

Pentru a fi la curent cu toate detaliile urmareste pagina de facebook Maia Outdoor sau suna-ne la 0728.10.10.28

Lasă un Comentariu