10 cadouri de pus în bocanci de Moș Nicolae

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Anul acesta de Moș Nicolae curăță bine bocancii și moșul îți va pune în ei daruri utile pe traseu.

Păstrează bucuriile copilariei, chiar dacă ai trecut de mult de acea vârstă și pregătește-ți perechea sau perechile de bocanci pentru cât mai multe daruri. Fie că îl aștepti pe moș sau ești chiar tu moșul anul acesta, Maia Outdoor ți-a pregătit o listă cu cadouri ce intră perfect în bocanci.

Micile accesorii fac întotdeauna diferența pe traseele montane și nu sunt neaparat costisitoare. Gândște-te la ce ți-ar plăcea să primești sau ce accesoriu îi lipsește celui a cărui ghetuțe vrei să le umplii.

  1. Frontală – în bagajul oricărui montaniard trebuie să se regăsească cel puțin o frontală așa că Moș Nicolae nu poate da greș luminând bocancii;
  2. Busolă – mai simplă sau mai complexă acest mic accesoriu își găsește loc în orice buzunar al rucsacului;
  3. Hartă – daca vrei să descoperi alături de cei dragi noi trasee montane și să începi un an plin de călătorii pune în bocanci hărțile din colecția Munții Noștrii;
  4. Cană – cu acest cadou ești mereu pregătit să “ciocnești” alături de prietenii de la cabană
  5. Termos – sosirea lui Moș Nicolae e un semn cert că iarna e aproape și ce poate fi mai plăcut pe traseu decât un popas cald;
  6. Carabină – gata oricând să agațe de tine cele mai valoroase obiecte
  7. Caciulă – spune-i moșului că anul acesta se poartă lâna merino în culori vesele.
  8. Colțari – perfecți pentru iarna ce bate la ușă, sunt atât de confortabili și ușori încât și moșul îi poate monta pe bocanci
  9. Șosete – fac întotdeauna pereche perfectă cu bocancii; colorate sau simple, lungi sau scurte, din lâna sau sintetice sau, de ce nu, duble toate încap la fix.
  10. Produse impermeabilizare – cine a spus că darurile de Moș Nicolae sunt doar pentru cel ce încalță bocancii? Dacă îngrijești adecvat încălțămintea te va ține până la urmatorul moș.

Așa că nu mai sta pe gânduri și după tura din acest week-end pregătește-ți încălțămintea pentru o săptămână plină de cadouri. Iar daca ești “moș” te așteptăm la Maia Outdoor pentru aprovizionare.

P.S: anul acesta în loc de nuielușa se poartă bețele de trekking și le gasesti la set tot la Maia Outdoor – câte unul pentru fiecare bocanc.

Sărbători la înălțime!

Lasă un Comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: