10 cadouri de pus în bocanci de Moș Nicolae

0
627

Anul acesta de Moș Nicolae curăță bine bocancii și moșul îți va pune în ei daruri utile pe traseu.

Păstrează bucuriile copilariei, chiar dacă ai trecut de mult de acea vârstă și pregătește-ți perechea sau perechile de bocanci pentru cât mai multe daruri. Fie că îl aștepti pe moș sau ești chiar tu moșul anul acesta, Maia Outdoor ți-a pregătit o listă cu cadouri ce intră perfect în bocanci.

Micile accesorii fac întotdeauna diferența pe traseele montane și nu sunt neaparat costisitoare. Gândște-te la ce ți-ar plăcea să primești sau ce accesoriu îi lipsește celui a cărui ghetuțe vrei să le umplii.

 

  1. Frontală – în rucsacul oricărui montaniard trebuie să se regăsească cel puțin o frontală așa că Moș Nicolae nu poate da greș luminând bocancii;
  2. Busolă – mai simplă sau mai complexă acest mic accesoriu își găsește loc în orice buzunar al rucsacului;
  3. Hartă – daca vrei să descoperi alături de cei dragi noi trasee montane și să începi un an plin de călătorii pune în bocanci hărțile din colecția Munții Noștrii;
  4. Cană – cu acest cadou ești mereu pregătit să “ciocnești” alături de prietenii de la cabană
  5. Termos – sosirea lui Moș Nicolae e un semn cert că iarna e aproape și ce poate fi mai plăcut pe traseu decât un popas cald;
  6. Carabină – gata oricând să agațe de tine cele mai valoroase obiecte
  7. Caciulă – spune-i moșului că anul acesta se poartă lâna merino în culori vesele.
  8. Colțari – perfecți pentru iarna ce bate la ușă, sunt atât de confortabili și ușori încât și moșul îi poate monta pe bocanci
  9. Șosete – fac întotdeauna pereche perfectă cu bocancii; colorate sau simple, lungi sau scurte, din lâna sau sintetice sau, de ce nu, duble toate încap la fix.
  10. Produse impermeabilizare – cine a spus că darurile de Moș Nicolae sunt doar pentru cel ce încalță bocancii? Dacă îngrijești adecvat încălțămintea te va ține până la urmatorul moș.

Așa că nu mai sta pe gânduri și după tura din acest week-end pregătește-ți încălțămintea pentru o săptămână plină de cadouri. Iar daca ești “moș” te așteptăm la Maia Outdoor pentru aprovizionare.

P.S: si anul acesta în loc de nuielușa se poartă bețele de trekking și le gasesti la set tot la Maia Outdoor – câte unul pentru fiecare bocanc.

Sărbători la înălțime!

Articolul precedentCabana Dochia și Maia Outdoor
Articolul următorȘosete Mund testate de echipa Maia Outdoor
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu