Bidon Camelbak Podium Chill 0.62L

In stoc
SKU
Podium Chill 0.6L
Brand
69,00 RON

Bidonul Camelbak Podium Chill 0.6Leste unul din modelele clasice de bidoane fabricate de Camelbak putand fi utilizat in 2 moduri extrem de practice.

Bidonul Camelbak Podium Chill 0.62Leste unul din modelele clasice de bidoane fabricate de Camelbak putand fi utilizat in 2 moduri extrem de practice. O prima optiune este folosirea sistemului de inchidere/deschidere schimband pozitia supapei fie inclinand bidonul. Are o greutate de doar 90.7g fiind foarte usor de manevrat, inchizandu-se rapida atunci cand nu este utilizat si fiind compatibil ci majoritatea suporturilor pentru pahare si bidoane cu care sunt prevazute masinile sau bicicletele.

 Stiai ca hidratarea adecvata este prima garantie a performantei? Studiile au dovedit ca pierderea cu 2% a apei din greutatea corporala reduce capacitatea de exercitiu cu 20% iar o pierdere de 5% poate reduce abilitatile fizice cu 30%! Calculeaza aicicata apa trebuie sa bei.

Detalii bidon Camelbak Podium Chill 0.62L:

  • Foarte usor de curatat, putand fi spalat chiar si in masina de spalat vase
  • Volum: 0.62 L
  • Greutate: 90.7 g
  • Dimensini: 24.13 X 6.98 cm
  • Material supapa:The Jet Valve™ este facut din silicon medical
  • Material: BPA-Free TruTaste™ Polypropylene. Produsul nu contine BPA sau bisphenol A, compus organic ce poate cauza efecte negative asupra sanatatii.

Mai multe informaţii
Special Price59,00 RON
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBidon Camelbak Podium Chill 0.62L
Rating-ul dumneavoastră
Alte produse care te-ar putea interesa