Bidon Camelbak Podium Big Chill 0.75L

Rating:
100% of 100
Verifica stoc!
SKU
Podium Big Chill 0.75L
Brand
79,00 RON

Bidonul Camelbak Podium Chill 0.75Leste unul din modelele clasice de bidoane fabricate de Camelbak putand fi utilizat in 2 moduri extrem de practice.

Bidonul Camelbak Podium Chill 0.75Leste unul din modelele clasice de bidoane fabricate de Camelbak putand fi utilizat in 2 moduri extrem de practice. O prima optiune este folosirea sistemului de inchidere/deschidere schimband pozitia supapei fie inclinand bidonul. Are o greutate de doar 158g fiind foarte usor de manevrat, inchizandu-se rapida atunci cand nu este utilizat si fiind compatibil ci majoritatea suporturilor pentru pahare si bidoane cu care sunt prevazute masinile sau bicicletele.

 Stiai ca hidratarea adecvata este prima garantie a performantei? Studiile au dovedit ca pierderea cu 2% a apei din greutatea corporala reduce capacitatea de exercitiu cu 20% iar o pierdere de 5% poate reduce abilitatile fizice cu 30%! Calculeaza aicicata apa trebuie sa bei.

Detalii bidon Camelbak Podium Chill 0.75L:

  • Foarte usor de curatat, putand fi spalat chiar si in masina de spalat vase
  • Volum: 0.6 L
  • Greutate: 158 g
  • Dimensini: 27.3 X 7.62 cm
  • Material supapa:The Jet Valve™ este facut din silicon medical
  • Material: BPA-Free TruTaste™ Polypropylene. Produsul nu contine BPA sau bisphenol A, compus organic ce poate cauza efecte negative asupra sanatatii.
  • Garantie pe viata

Intretinere bidon Camelbak Podium Big Chill 0.75L:

Mai multe informaţii
CuloareLila
Special Price69,00 RON
5
Rating:
100% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBidon Camelbak Podium Big Chill 0.75L
Rating-ul dumneavoastră
Alte produse care te-ar putea interesa